Search

Besökare & möten

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både delta i seminarium, äta gott och hyra lokal.

Event

Förutom våra återkommande seminarier finns alla förutsättningar för motiverande möten i inspirerande sammanhang. Inte minst med våra coacher, experter och på våra nätverksträffar. Och vill du, kan du själv arrangera ett event.

Läs mer

Co-working space

WorkFlow är ett co-working space i Teknikdalen-huset, för dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra. Du kan hyra kontorsplats för en dag eller skaffa klippkort. Lokalerna är trevliga, moderna och representativa med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalender

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

19

Mar

Säkerhet i praktiken

Visste du att vi sprider information genom att vara uppkopplade på öppna nätverk? Kom och lyssna på säkerhetsarkitekt Johan Thulin, SAAB Comitech, som ger konkreta tips!

Upphandling Extern utvärdering till projekt SPINN

Dalarna Science Park har behov av extern utvärderare till projekt SPINN. Sista dag för att lämna in anbud är 2018-03-19. Projektet har av Tillväxtverket beviljats stöd ur den Europeiska regionala utvecklingsfonden. Budget för uppdrag avseende utvärdering är 700 000 SEK.

Läs mer

Debatt: Skapa mer valuta för forskningspengarna – förstärk samverkan mellan akademi, näringsliv och beslutsfattare

Läs mer