Search

Möten & lokaler

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både hyra mötesrum, delta i seminarium och äta gott.

Boka möteslokaler

Förutom våra återkommande seminarier finns alla förutsättningar för motiverande möten i inspirerande sammanhang. Inte minst med våra coacher, experter och på våra nätverksträffar. Och vill du, kan du själv arrangera ett event.

Läs mer

Co-working space

WorkFlow är ett co-working space i Teknikdalen-huset, för dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra. Du kan hyra ett en skrivbordsplats eller ett eget kontor för kortare eller längre tid. Lokalerna är trevliga, moderna och representativa med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalendarium

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

Hyr kontorslokaler

Letar du efter lokaler i inspirerande miljö är du välkommen till Teknikdalen. Här huserar 700 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

Läs mer

Företagen i Teknikdalen

Genom att samla företag i branscher som befruktar varandra skapas en hög utvecklingshastighet och en kreativ miljö, där idéer och visioner bollas och kontakter för livet skapas.

Läs mer

30

Nov

Teknikdalen goes Dalarna Science Park

Huset Teknikdalen fyller 30 år och nu är det dags att ta nästa steg - huset byter namn till Dalarna Science Park! Ombyggt och tillfixat så att det ska fungera ...

Hitta rätt finansiering

Finansiering är en förutsättning för att kunna utveckla och driva ett företag. Vi kan bistå med att hitta rätt, att tipsa om olika utlysningar och att fungera som bollplank vid författande av ansökningar.

Läs mer

Passion för att göra skillnad

Martin och Josef Sjönneby driver företaget Helbild Studio och är ett av de företag som kommit in i inkubatorn i Dalarna Science Park under hösten. Affärsidén bygger på kommunikation med helhetstänk för dig som tänker på en hållbar värld.

Läs mer