Search

Besökare & möten

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både delta i seminarium, äta gott och hyra lokal.

Event

Förutom våra återkommande seminarier finns alla förutsättningar för motiverande möten i inspirerande sammanhang. Inte minst med våra coacher, experter och på våra nätverksträffar. Och vill du, kan du själv arrangera ett event.

Läs mer

Co-working space

WorkFlow är ett co-working space i Teknikdalen-huset, för dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra. Du kan hyra kontorsplats för en dag eller skaffa klippkort. Lokalerna är trevliga, moderna och representativa med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalender

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

26

Okt

Delningsekonomi - möjlighet och utmaning

Delningsekonomi; en möjlighet eller en utmaning för Dalarna? Välkommen att vara med på en engagerande dag när Dalarna kraftsamlar med fokus på delningsekonomi.

Soldriven racingbil tävlar genom Australien

Målet var att bygga en bil, korsa en kontinent och konkurrera med hela världen. JU Solar Team från Jönköpings universitet vann årets upplaga av University Steel Prize. Följ deras resa när de åker genom Australien.

Läs mer

Kraft framåt!

Den kraft som vi tillsammans generera gör Dalarna till något unikt. Här finns personer som brinner för att skapa tillväxt!

Läs mer