Search

Besökare & möten

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både delta i seminarium, äta gott och hyra lokal.

Event

Förutom våra återkommande seminarier finns alla förutsättningar för motiverande möten i inspirerande sammanhang. Inte minst med våra coacher, experter och på våra nätverksträffar. Och vill du, kan du själv arrangera ett event.

Läs mer

Co-working space

WorkFlow är ett co-working space i Teknikdalen-huset, för dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra. Du kan hyra kontorsplats för en dag eller skaffa klippkort. Lokalerna är trevliga, moderna och representativa med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalender

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

01

Sep

Mental styrka - en konkurrensfaktor vi måste börja räkna med

Clas Malmström ger dig svaren på hur du kan öka din mentala styrka. Hur jobbar man med denna fråga i er organisation? Clas Malmström är leg. läkare, tidigare stressforskare vid ...

Idéjakt bland utlandsfödda

Nirvana Gharni söker utlandsfödda som driver eller funderar på att starta företag för att berätta om vilka möjligheter som finns i regionen.

Läs mer

Samarbete ger eko

Genom att agera tillsammans och samarbeta så kan vi åstadkomma riktigt bra saker som ger eko i vår omvärld. Vi på Dalarna Science Park är stolta över att få representera både vår organisation och vårt län i AlmeDalarna.

Läs mer