Search

Möten & lokaler

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både hyra mötesrum, delta i seminarium och äta gott.

Boka möteslokaler

Förutom våra återkommande seminarier finns alla förutsättningar för motiverande möten i inspirerande sammanhang. Inte minst med våra coacher, experter och på våra nätverksträffar. Och vill du, kan du själv arrangera ett event.

Läs mer

Co-working space

WorkFlow är ett co-working space i Teknikdalen-huset, för dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra. Du kan hyra ett en skrivbordsplats eller ett eget kontor för kortare eller längre tid. Lokalerna är trevliga, moderna och representativa med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalendarium

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

Hyr kontorslokaler

Letar du efter lokaler i inspirerande miljö är du välkommen till Teknikdalen. Här huserar 700 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

Läs mer

Företagen i Teknikdalen

Genom att samla företag i branscher som befruktar varandra skapas en hög utvecklingshastighet och en kreativ miljö, där idéer och visioner bollas och kontakter för livet skapas.

Läs mer

28

Sep

Hur påverkar Artificiell intelligens oss i framtiden?

Artificiell intelligens spås förändra alla delar av samhället under de kommande årtiondena. Vad kommer att hända och vad kommer det att innebära? Hur fungerar egentligen AI? Hur kan man lära ...

Ny energi och fler idéer efter varje möte

Pontus Lindman som driver företaget Expect Magic är ett av de företag som kommit in i inkubatorn under våren. Han träffar sin processledare regelbundet där de arbetar med både långsiktiga och kortsiktiga mål som sedan bryts ner till konkreta aktiviteter.

Läs mer

Den som lever får se

Så här inför den stundande hösten kan jag konstatera att vi står inför en mängd olika spännande utmaningar och en hel del ovisshet som kommer att påverka många av oss.

Läs mer