Search

Besökare & möten

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både delta i seminarium, äta gott och hyra lokal.

Event

Förutom våra återkommande seminarier finns alla förutsättningar för motiverande möten i inspirerande sammanhang. Inte minst med våra coacher, experter och på våra nätverksträffar. Och vill du, kan du själv arrangera ett event.

Läs mer

Co-working space

WorkFlow är ett co-working space i Teknikdalen-huset, för dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra. Du kan hyra kontorsplats för en dag eller skaffa klippkort. Lokalerna är trevliga, moderna och representativa med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalender

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

24

Nov

Filminspelning "Going for the future"

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in den 24 november. Missa inte framtidens spaning på företag, innovationer och utveckling! Lyssna på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, ...

Tack alla som kom på "Going for the future"!

Tack till alla som kom på eventet "Going for the future" den 24 november där vi spanande på näringsliv, innovationer, utveckling och tillväxt. Under en kreativ eftermiddag spelades det bland annat in årets "actionrulle". Klippning pågår och vi återkommer med datum för filmpremiär!

Läs mer

3-Visions vision på väg att uppfyllas

Just nu händer det mycket runt inkubatorföretaget 3-Vision, ett bolag som utvecklar, förnyar och industrialiserar en byggteknik och en tradition som har tusenåriga anor på nacken; konsten att bygga i trä.

Läs mer