Search

Entreprenörer

För dig med affärsidéer och tillväxtambitioner.
Testa din affärsidé i Utmana din affärsidé och gå vidare till Företagsinkubatorn och Acceleratorn.
Som etablerat företag kan du söka direkt till Acceleratorn.

Ansök till Inkubatorn!

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Affärsutveckling för innovativt företagande

Vi erbjuder effektiva affärsutvecklingsprocesser för entreprenörer med nya affärsidéer och till företag med tillväxtpotential. Våra program omfattar inkubation för nya kunskapsintensiva företag, utvecklingsprocesser för befintliga företag samt processer för entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar och miljöteknik.

Läs mer

Upptäck Open Innovation!

Open Innovation involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer

30

Maj

Workshop- Cirkulär ekonomi i Bergslagens Verkstadsindustri

Kom den 30 maj och få en introduktion till cirkulär ekonomi, höra om goda exempel och praktisk vägledning hur verkstads- och tillverkningsföretag kan analysera sin verksamhet och börja utveckla sina ...

Ökad flexibilitet och samarbete

FNs globala hållbarhetsmål är viktigt för skapa en hållbar tillväxt och en cirkulär ekonomi. Alla måste arbeta för detta och tillsammans med olika aktörer kan vi göra skillnad! Dalarna Science Park är gärna med och bidrar.

Läs mer

Distanskurs för upphandling av solcellssystem

ecoINSIDE i samarbete med Högskolan Dalarna och Byggdialog Dalarna erbjuder en kostnadsfri distanskurs för upphandling av solcellssystem. Sök senast 5 april.

Läs mer