Search

Entreprenörer

För dig med affärsidéer och tillväxtambitioner.
Testa din affärsidé i Utmana din affärsidé och gå vidare till Företagsinkubatorn.

Ansök till Inkubatorn!

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Affärsutveckling för innovativt företagande

Vi erbjuder effektiva affärsutvecklingsprocesser för entreprenörer med nya affärsidéer och till företag med tillväxtpotential. Våra program omfattar inkubation för nya kunskapsintensiva företag, utvecklingsprocesser för befintliga företag samt processer för entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar och miljöteknik.

Läs mer

Upptäck Open Innovation!

Open Innovation involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer

27

Sep

Världens bästa företag 2023

Nu kommer Sveriges största företagarturné tillbaka, med det helt nya konceptet ”Världens bästa företag 2023”. Och ni företagare från Dalarna får möjlighet att boka ett biljettpaket kostnadsfritt (värde ...

Ny energi och fler idéer efter varje möte

Pontus Lindman som driver företaget Expect Magic är ett av de företag som kommit in i inkubatorn under våren. Han träffar sin processledare regelbundet där de arbetar med både långsiktiga och kortsiktiga mål som sedan bryts ner till konkreta aktiviteter.

Läs mer

Isakssons växer hållbart

Isakssons har med sitt anrika 96-åriga familjeföretag gått igenom en spännande förändring de senaste åren. Patrik Fäldt, vd, driver nu företaget med fokus på de tre affärsområdena miljöteknik, rostfritt och byggplåt. Läs hur Isakssons, som etablerat företag, utvecklas med inkubatorn genom att bland annat stärka miljöteknikerbjudandet.

Läs mer