Search

Entreprenörer

För dig med affärsidéer och tillväxtambitioner.
Testa din affärsidé i Utmana din affärsidé och gå vidare till Företagsinkubatorn och Acceleratorn.
Som etablerat företag kan du söka direkt till Acceleratorn.

Ansök till Inkubatorn!

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Affärsutveckling för innovativt företagande

Vi erbjuder effektiva affärsutvecklingsprocesser för entreprenörer med nya affärsidéer och till företag med tillväxtpotential. Våra program omfattar inkubation för nya kunskapsintensiva företag, utvecklingsprocesser för befintliga företag samt processer för entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar och miljöteknik.

Läs mer

Upptäck Open Innovation!

Open Innovation involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer

24

Nov

Filminspelning "Going for the future"

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in den 24 november. Missa inte framtidens spaning på företag, innovationer och utveckling! Lyssna på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, ...

3-Visions vision på väg att uppfyllas

Just nu händer det mycket runt inkubatorföretaget 3-Vision, ett bolag som utvecklar, förnyar och industrialiserar en byggteknik och en tradition som har tusenåriga anor på nacken; konsten att bygga i trä.

Läs mer

Seminarium om livsmedelsimport till Kina

Ett kostnadsfritt seminarium för dig som är intresserad av att ta dig in på världens största importmarknad för livsmedel. Du får kunskap som betydligt ökar chanserna till en lyckad satsning! Göteborg 13 dec, Borlänge 15 dec och Malmö 18 dec – välkommen!

Läs mer