Search

Entreprenörer

För dig med affärsidéer och tillväxtambitioner.
Testa din affärsidé i Utmana din affärsidé och gå vidare till Företagsinkubatorn och Acceleratorn.
Som etablerat företag kan du söka direkt till Acceleratorn.

Ansök till Inkubatorn!

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Affärsutveckling för innovativt företagande

Vi erbjuder effektiva affärsutvecklingsprocesser för entreprenörer med nya affärsidéer och till företag med tillväxtpotential. Våra program omfattar inkubation för nya kunskapsintensiva företag, utvecklingsprocesser för befintliga företag samt processer för entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar och miljöteknik.

Läs mer

Upptäck Open Innovation!

Open Innovation involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer

19

Okt

Digitalt på riktigt

Seminarium om digital omställning, ”vad händer när kunderna blir allt mer digitala och nätverkande?” ”Hur blir du en digital mästare?” Är några av frågorna du får svar på den 19 ...

Kraft framåt!

Den kraft som vi tillsammans generera gör Dalarna till något unikt. Här finns personer som brinner för att skapa tillväxt!

Läs mer

Kombinatör – hot eller möjlighet?

Att vara kombinatör är att just kombinera ett företagande med en anställning. Nästan varannan svensk är just detta. Försörjer sig på ett traditionellt lönearbete i kombination med ett brinnande intresse för en hobby.

Läs mer