Search

Etablerade företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning, Open Innovation och internationalisering.

Upptäck Open Innovation!

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet.

Läs mer

Dags för international­i­sering?

Dalarna Science Park har verktyg och metoder som kan bidra till direkt affärsnytta för företags internationalisering. Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns också tillgängliga för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

Regionalt export­center

Syftet med exportcentret är att underlätta för företag som vill exportera och att öka möjligheterna att arbeta proaktivt för en ökad internationalisering bland länets företag.

Läs mer

26

Okt

Delningsekonomi - möjlighet och utmaning

Delningsekonomi; en möjlighet eller en utmaning för Dalarna? Välkommen att vara med på en engagerande dag när Dalarna kraftsamlar med fokus på delningsekonomi.

Väx med export!

Hur gör man för att sälja sina tjänster och produkter utomlands? Vilka tullregler gäller? Vad behöver jag tänka på? Torsdag 28 september får du svaren i Mora, Borlänge och Avesta.

Läs mer

STORT INTRESSE FÖR KERAMIKFÖRETAGARE I KINA

Nyss hemkomna från keramikstaden Zibo i Kina, kan en grupp keramikföretag känna sig nöjda med nya erfarenheter och starka affärsrelationer. -Min intention är att starta ett nytt varumärke och/eller ett gemensamt företag tillsammans med en av fabrikerna, berättar keramikdesigner Mikaela Willers.

Läs mer