Search

Etablerade företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning, Open Innovation och internationalisering.

Upptäck Open Innovation!

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet.

Läs mer

Dags för international­i­sering?

Dalarna Science Park har verktyg och metoder som kan bidra till direkt affärsnytta för företags internationalisering. Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns också tillgängliga för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

Regionalt export­center

Syftet med exportcentret är att underlätta för företag som vill exportera och att öka möjligheterna att arbeta proaktivt för en ökad internationalisering bland länets företag.

Läs mer

24

Nov

Filminspelning "Going for the future"

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in den 24 november. Missa inte framtidens spaning på företag, innovationer och utveckling! Lyssna på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, ...

Seminarium om livsmedelsimport till Kina

Ett kostnadsfritt seminarium för dig som är intresserad av att ta dig in på världens största importmarknad för livsmedel. Du får kunskap som betydligt ökar chanserna till en lyckad satsning! Göteborg 13 dec, Borlänge 15 dec och Malmö 18 dec – välkommen!

Läs mer

Filminspelning "Going for the future"

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in den 24 november. En film av Dalarna Science Park som genomförs under Faluns företagarvecka. Lyssna på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, om framtidens innovativa idéer inom den nya ekonomin.

Läs mer