Search

Etablerade företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning, Open Innovation och internationalisering.

Upptäck Open Innovation!

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet.

Läs mer

Dags för international­i­sering?

Dalarna Science Park har verktyg och metoder som kan bidra till direkt affärsnytta för företags internationalisering. Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns också tillgängliga för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

Regionalt export­center

Syftet med exportcentret är att underlätta för företag som vill exportera och att öka möjligheterna att arbeta proaktivt för en ökad internationalisering bland länets företag.

Läs mer

28

Sep

Väx med export - så här gör du!

Exportföreläsning om förutsättningar och möjligheterna för dig som driver företag i Dalarna. Lena Sellgren chefsekonom på Business Sweden ger dig tips på vad du som företagare ska tänka på i ...

OptPro säkrar fiberutbyggnaden

Regeringen har beslutat att år 2025 ska 98% av landets hushåll och företag ha tillgång till bredband med en hastighet på 1 gb/s. Omfattande utbyggnad av fiber behövs för att klara målet. Tuna Fiberteknik AB kan genom applikationen OptoPro.

Läs mer

”Vi måste vara nyfikna, känna vår historia, vara öppna för alla möjliga lösningar och titta brett!

”Vi måste vara nyfikna, känna vår historia, vara öppna för alla möjliga lösningar och titta brett!  – Göran Brorsson. NODAVA, representant Älvdalens kommun i samband med slutkonferensen för ecoINSIDE.

Läs mer