Search

Etablerade företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning, Open Innovation och internationalisering.

Upptäck Open Innovation!

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet.

Läs mer

Dags för international­i­sering?

Dalarna Science Park har verktyg och metoder som kan bidra till direkt affärsnytta för företags internationalisering. Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns också tillgängliga för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

Regionalt export­center

Syftet med exportcentret är att underlätta för företag som vill exportera och att öka möjligheterna att arbeta proaktivt för en ökad internationalisering bland länets företag.

Läs mer

02

Jul

AlmeDalarna, Visby 2-4 juli 2017

Under Almedalasveckan, 2-7 juli finns Dalarnas kommuner och organisationer på plats under det gemensamma namnet AlmeDalarna. Välkommen till Hälsodalen, St Hans Café i Visby för att ta del av seminarier, ...

”Vi måste vara nyfikna, känna vår historia, vara öppna för alla möjliga lösningar och titta brett!

”Vi måste vara nyfikna, känna vår historia, vara öppna för alla möjliga lösningar och titta brett!  – Göran Brorsson. NODAVA, representant Älvdalens kommun i samband med slutkonferensen för ecoINSIDE.

Läs mer

Växbaserade delikatesser hyllas av ÅForsk

Anna Lundström, Maisha Deli Sweden AB har tilldelats ÅForsk Entreprenörsstipendium. Maisha Deli erbjuder 100% växtbaserade delikatesser som bidrar till miljövänlig och hållbar matkonsumtion.

Läs mer