Search

Etablerade företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning, Open Innovation och internationalisering.

Upptäck Open Innovation!

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet.

Läs mer

Dags för nya marknader utanför Sveriges gränser?

Dalarna Science Park har verktyg och metoder som kan bidra till direkt affärsnytta för företags internationalisering. Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns också tillgängliga för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

Regionalt export­center

Syftet med exportcentret är att underlätta för företag som vill exportera och att öka möjligheterna att arbeta proaktivt för en ökad internationalisering bland länets företag.

Läs mer

30

Maj

Workshop- Cirkulär ekonomi i Bergslagens Verkstadsindustri

Kom den 30 maj och få en introduktion till cirkulär ekonomi, höra om goda exempel och praktisk vägledning hur verkstads- och tillverkningsföretag kan analysera sin verksamhet och börja utveckla sina ...

Going for the future!

Företagare, kommuner, organisationer m fl tycker till om företagande, tillväxt, framtid, möjligheter och utmaningar med Dalarna Science Park i fokus! Häng med och kika vad de tycker och tänker! Under eventet "Going for the future" den 24 november 2017 samlades flera hundra intresserade av Dalarnas framtid och tillväxt.

Läs mer

Svensk miljöteknik på export till Moldavien

Genom Tillväxtverkets satsning "Demo Miljö" går det att söka finansiering för miljöteknikprojekt i 14 utvalda projektländer, bl a Moldavien. Anders Sundvall från Dalarna Science Park kan koppla ihop företag med rätt projekt och land.

Läs mer