Search

Events

Här hittar du alla kommande events.

07

Sep

2018

Kickstart med Inkubatorn

2018-09-07kl. 11:30 - 15:30

Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge

Vi kickar igång hösten med en stimulerande föreläsning och workshop på temat talangattraktion. Talanger känner och känner igen andra talanger! Vad är egentligen talang? Hur attraherar vi talang? Raman Ramalingam, Head of Talent, på Sting i Stockholm gästföreläser. Föreläsningen kommer att hållas på engelska. Efter föreläsningen fördjupar vi oss tillsammans med Raman Ramalingam i ämnet. Frågor som vi arbetar med är: Vilken talang behöver ...
Kickar igång hösten med en föreläsning och workshop på temat talangattraktion. Talanger känner och känner igen andra talanger! Hur ska vi attrahera talang till Dalarna? Vad är egentligen talang? Hur lockar vi de till Dalarna? Raman Ramalingam, Head of Talent, på Sting i Stockholm gästföreläser.

Läs mer

07

Sep

2018

Föreläsning talangattraktion

2018-09-07kl. 13:00 - 14:00

Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge

Talanger känner och känner igen andra talanger! Finns den talang vi söker? Hur attraherar vi talang? Raman Ramalingam, Head of Talent, från inkubatorn Sting i Stockholm gästföreläser och delar med sig av tankesätt och metoder. Föreläsningen är kostnadsfri. Föreläsningen kommer att hållas på engelska. [gravityform id="37" title="true" description="true"] Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter så läs Dalarna Science Parks Integritetspolicy.    
Talanger känner och känner igen andra talanger! Vad är egentligen talang? Hur attraherar vi talang? Ta chansen att att lyssna till Raman Ramalingam, Head of Talent från inkubatorn Sting i Stockholm.

Läs mer

27

Sep

2018

Innovationsupphandling – alla pratar om det, men hur går det till?

2018-09-27kl. 09:30 - 15:00

Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge

Vad är innovation? Hur går en innovationsupphandling till? Dalarna Science Park och Upphandlingsdialog Dalarna välkomnar dig till en spännande dag. Lyssna bland annat till Upphandlingsmyndigheten, Bollnäs kommun och innovativa företagare som berättar om sina erfarenheter från innovationsupphandlingar.  Inledningstalar gör Ylva Thörn, Landshövding i Dalarnas län. Tillsammans har vi en dag kring ämnet innovationsupphandlingar framför oss. Dalarnas Landshövding Ylva Thörn inleder och Upphandlingsmyndigheten reder ...

Läs mer