Search

Forskare & studenter

För dig med intresse för innovation och morgondagens utmaningar.
Tillsammans med oss kan du gå från idé till affär, hitta nya kontakter och samarbeten.

Upptäck Open Innovation!

För oss betyder Open Innovation att inspirera företag och organisationer att ha modet att öppna upp för nya arbetssätt där människor med engagemang och kompetens bjuds in i utvecklingsprocessen.

Läs mer

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Kontakt med näringslivet

I Dalarnas olika kluster samverkar företag för att t.ex. förbättra produkter, öka försäljningen och attrahera kompetens. Kanske är det dig de söker härnäst?

Läs mer

Jobba i vårt co-working space

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra plats per dag eller ha fast kontor. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

24

Nov

Filminspelning "Going for the future"

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in den 24 november. Missa inte framtidens spaning på företag, innovationer och utveckling! Lyssna på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, ...

Filminspelning "Going for the future"

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in den 24 november. En film av Dalarna Science Park som genomförs under Faluns företagarvecka. Lyssna på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, om framtidens innovativa idéer inom den nya ekonomin.

Läs mer

Deadline närmar sig!

Nu är det 14 dagar kvar till deadline i Venture Cups tävling IDEA. Vad väntar du på? Starta din entreprenörskapsresa idag!

Läs mer