Search

Forskare & studenter

För dig med intresse för innovation och morgondagens utmaningar.
Tillsammans med oss kan du gå från idé till affär, hitta nya kontakter och samarbeten.

Upptäck Open Innovation!

För oss betyder Open Innovation att inspirera företag och organisationer att ha modet att öppna upp för nya arbetssätt där människor med engagemang och kompetens bjuds in i utvecklingsprocessen.

Läs mer

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Kontakt med näringslivet

I Dalarnas olika kluster samverkar företag för att t.ex. förbättra produkter, öka försäljningen och attrahera kompetens. Kanske är det dig de söker härnäst?

Läs mer

Jobba i vårt co-working space

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra plats per dag eller ha fast kontor. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

17

Sep

E-handel - Våga testa, misslyckas och lyckas

Framgångsrika e-handelsföretagare från Dalarna ger dig sina bästa tips och lärdomar kring hur du lyckas med e-handel. Rickard Lyko, grundare från Lyko, Henrik Lindh, Skistart och Marie Olsson, vd tygrullen.se ...

Isakssons växer hållbart

Isakssons har med sitt anrika 96-åriga familjeföretag gått igenom en spännande förändring de senaste åren. Patrik Fäldt, vd, driver nu företaget med fokus på de tre affärsområdena miljöteknik, rostfritt och byggplåt. Läs hur Isakssons, som etablerat företag, utvecklas med inkubatorn genom att bland annat stärka miljöteknikerbjudandet.

Läs mer

Årets innovatörer i Dalarna har fokus på miljön

Vid en ceremoni på residenset i Falun hos landshövdingen Ylva Thörn utsågs idag Dalarnas vinnare av Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset. Vinnarna är Jonn Are Myhren och Anton Ölund som får 20.000 kronor vardera av Almi, Dalarna Science Park och Stiftelsen SKAPA.

Läs mer