Search

Forskare & studenter

För dig med intresse för innovation och morgondagens utmaningar.
Tillsammans med oss kan du gå från idé till affär, hitta nya kontakter och samarbeten.

Upptäck Open Innovation!

För oss betyder Open Innovation att inspirera företag och organisationer att ha modet att öppna upp för nya arbetssätt där människor med engagemang och kompetens bjuds in i utvecklingsprocessen.

Läs mer

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Kontakt med näringslivet

I Dalarnas olika kluster samverkar företag för att t.ex. förbättra produkter, öka försäljningen och attrahera kompetens. Kanske är det dig de söker härnäst?

Läs mer

Jobba i vårt co-working space

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra plats per dag eller ha fast kontor. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

25

Apr

Fråga forskaren: Har det någon betydelse hur det ser ut? Den fysiska vårdmiljön inom äldreboenden

Har det någon betydelse hur det ser ut? Den fysiska vårdmiljön inom äldreboenden kommer Susanna Nordin, lektor i omvårdnad vid Högskolan Dalarna kommer att föreläsa om. Den sista av tre ...

Hållbar innovation leder bolagen framåt

Dalarnas Science Park bjöd till frukostseminarium under Borlängeföretagsdagar med dessa frågor i fokus tillsammans med StoraEnso, SSAB och Borlängeföretaget Isakssons. Företag som har gjort hållbarhet och innovation till kärnan i sin strategi.

Läs mer

Har du en idé? Sök SKAPA-PRISET!

Är du en innovatör med goda idéer? Stiftelsen SKAPA uppmuntrar idérika människor genom att dela ut Sveriges största innovationspris – SKAPA-priset. Sök senast 23 april.

Läs mer