Search

Forskare & studenter

För dig med intresse för innovation och morgondagens utmaningar.
Tillsammans med oss kan du gå från idé till affär, hitta nya kontakter och samarbeten.

Upptäck Open Innovation!

För oss betyder Open Innovation att inspirera företag och organisationer att ha modet att öppna upp för nya arbetssätt där människor med engagemang och kompetens bjuds in i utvecklingsprocessen.

Läs mer

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Kontakt med näringslivet

I Dalarnas olika kluster samverkar företag för att t.ex. förbättra produkter, öka försäljningen och attrahera kompetens. Kanske är det dig de söker härnäst?

Läs mer

Jobba i vårt co-working space

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra plats per dag eller ha fast kontor. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

29

Sep

Framtidens arbetsplats - Är du en attraktiv arbetsgivare?

Hur ser en attraktiv arbetsplats ut? Hur arbetar IKEA med dessa frågor? Vad säger forskningen? Kom och lyssna på Ann Hedlund och Johan Nestor som berättar om vad forskningen visar ...

Soldriven racingbil tävlar genom Australien

Målet var att bygga en bil, korsa en kontinent och konkurrera med hela världen. JU Solar Team från Jönköpings universitet vann årets upplaga av University Steel Prize. Följ deras resa när de åker genom Australien.

Läs mer

Bli Mentor för morgondagens medarbetare inom IT-branschen

Vill du lära barn och ungdomar att programmera? IT-branschen söker framtida medarbetare och nu söker framtidens medarbetare IT-branschen. Kom och lyssna den 13 september så får du veta mer!

Läs mer