Search

Delad glädje är dubbel glädje!

Delad glädje är dubbel glädje!

På Dalarna Science Park arbetar vi aktivt med hållbarhet i en mängd olika perspektiv. Återanvändning är ett sådant perspektiv och när texten till detta nyhetsbrev skulle formuleras slog de mig att en tidigare version skulle passa utmärkt att återanvända. Så här kommer en uppfräschad och i allra högsta grad aktuell men återanvänd betraktelse:

Sommaren står för dörren och snart börjar många av oss semester och ledighet. Ofta en välbehövlig paus i det vardagliga arbetet som jag vet att de flesta av oss uppskattar. Men trots allt är det vårt vardagliga arbete som upptar det mesta av vår tid vilket kan innebära både rutin och tuff arbetsbelastning. Då är det viktigt att vi tillåter oss att fira framgång för att tillföra både energi och engagemang i organisationen. Det kan vara framgång i ett litet format likväl som det kan vara framgång i ett större perspektiv. Inte heller ska vi glömma bort möjligheten att glädjas med våra partners, kunder, leverantörer eller andra i vår närhet när framgången väl infunnit sig. Att glädjas med andras framgång ger också energi och sporrar till egna ansträngningar.

I dagarna har vi på Dalarna Science Park haft anledning att fira framgång. Vår projektansökan till EU’s strukturfonder har beviljats vilket betyder att utvecklingen av Dalarnas science parkfunktion kan fortsätta i oförminskad takt. Ett viktigt besked för oss som också visar på ett förtroende för det vi gör och det vi åstadkommer. Ytterligare ett glädjeämne är att Dalarna Science Park i hård konkurrens beviljats ett internationellt projekt för att stärka inkubatorer runt Östersjön. Naturligtvis är bägge dessa projekt en rejäl utmaning men innan vi kastar oss över uppgiften så firar vi vår framgång. Och vill ni så får ni gärna glädjas med oss!!!

Önskar alla en trevlig sommar.

Sture Ericsson
Vd Dalarna Science Park

 

Storsatsning på Science park

Dalarna Science Park har beviljats medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden. Dalarnas näringsliv ska bli mer innovativt och entreprenöriellt och stå starkare i både nationell och internationell konkurrens.

Läs mer