Search

Delar erfarenheter!

Delar erfarenheter!

Nu börjar vintern så sakteliga koppla ett stadigt grepp om vår tillvaro och de redan korta dagarna blir ännu kortare ytterligare en tid. Men trots allt känns det inte så länge sedan vi firade midsommar och sommaren stod för dörren. Upplevelsen är att tiden bara rusar iväg och snart nog börjar dagarna bli längre igen.

Att det går fort bekräftas också av att vi nu står inför avslutningen av ett stort strukturfondsprojekt som pågått i tre år. Tre år kan synas som en lång tid vid projektstart men plötsligt inser man det faktum att tre år gått och det blivit dags för avslut. När man står inför ett projektavslut är det både naturlig och viktigt att reflektera över vad vi åstadkommit och vad allt arbete lett fram till. Lika viktigt är det att dela med sig av resultaten till andra som inte är direkt involverade i vår verksamhet men som har intresse av Dalarnas utveckling och tillväxt.

För att sprida information om uppnådda projektresultat arrangerar därför Dalarna Science Park en spännande aktivitet den 24 november i samband med Falu företagarvecka. ”Going for the future” har vi kallat arrangemanget. Där ska vi på ett lättsamt och inspirerade sätt lyfta fram en del av det vi gjort de tre senaste åren. Och vi tänker inte lyfta fram oss själva utan snarare det som är själva ryggraden i vårt samhälle nämligen vårt näringsliv och våra företag. Som extra krydda på moset har vi bett en av Sveriges bästa föreläsare, Kjell A. Nordström, att komma till oss för att föreläsa om hur han tror att framtiden i Dalarna kommer att se ut. Kommer vi att marginaliseras och bara bli en ekonomisk ”skräpyta” eller finns det också en framtid utanför de stora städerna?

Missa inte möjligheten att lyssna till våra företag och Kjell A. Nordström! Eftersom Kjell är sparsam med sina framträdande är detta ett unikt tillfälle att få ta del av hans unika kunskap och insikter! Anmäl dig idag på vår hemsida!

Sture Ericsson, vd Dalarna Science Park

Filminspelning "Going for the future"

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in den 24 november. Missa inte framtidens spaning på företag, innovationer och utveckling! Lyssna på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, ...

Läs mer

Knäcka de kulturella koderna

Julien Bourrelle kommer på ett underhållande sätt lyfta vikten av att förstå kulturella skillnader och om hur det är att som utlänning komma till Sverige.

Läs mer