Search

Samarbete ger eko

Samarbete ger eko

Det är visserligen inget fel på vare sig höst, vår eller vinter men nog är väl ändå sommaren i en klass för sig själv. Särskilt som den ofta innehåller semester och lata dagar. Men innan vi får ta ledigt här på Dalarna Science Park ske vi bland annat delta i AlmeDalarna på Gotland. Vår region satsar på att under några dagar under Almedalsveckan lyfta och driva för oss viktiga frågor samt visa upp en region med stark framtidstro och en massa bra saker. Alltifrån den starka kulturen till spännande forskningssatsningar. Förutom detta är AlmeDalarna ett utmärkt tillfälle att stärka de interna Dalarelationerna mellan olika aktörer i regionen. Många av regionens ”tunga” befattningshavare är nämligen på plats och själva miljön bidrar till att det finns utrymme för samtal och diskussioner.

Dalarna gjorde ett ordentligt avtryck under Almedalen 2016 och allt talar för att vi kommer att göra det även i år. Genom att agera tillsammans och samarbeta så kan vi åstadkomma riktigt bra saker som ger eko i vår omvärld. Vi på Dalarna Science Park är stolta över att få representera både vår organisation och vårt län i detta sammanhang.

Men efter AlmeDalarna väntar semester och ledighet innan vi åter kavlar upp ärmarna i mitten av augusti igen. Jag hoppas att ni alla får tillfälle att njuta av en lång, skön och varm sommar!