Search

Seminarium om livsmedelsimport till Kina

Seminarium om livsmedelsimport till Kina

Göteborg 13 dec • Borlänge 15 dec • Malmö 18 dec

Har du ett livsmedelsföretag och är nyfiken på at etablera dig i Kina? Nu kan vi med ett regionsövergripande och internationellt initiativ, erbjuda ett kostnadsfritt seminarium om livsmedelsimport till Kina. Seminariet ”China Market Entry” kommer att gå av stapeln på flera platser i landet.

Marknaden för kinesisk livsmedelsimport växer med en imponerande fart och konsumenterna är öppna för nya typer av mat från olika länder. Men det är en utmaning att förstå Kinas marknad. Det finns hinder i form av regelverk, oklara regler som kan ändras, en annorlunda marknadsstruktur jämfört med Europa, utmaningar med att hitta pålitliga partners, samt skiftande trender.

Rätt förberedelser ger chans till framgång.

Vi erbjuder ett kostnadsfritt seminarium för dig som är intresserad av att ta dig in på världens största importmarknad. Du får kunskap som betydligt ökar chanserna till en lyckad satsning!

Om du sedan önskar och du har en passande produkt, får du tillsammans med vår expertkonsult Per Lindén på Scandic Sourcing i Shanghai, delta i ett importförberedande program som ger dig alla verktyg och kunskaper du behöver för att ta dig in på den kinesiska livsmedelsmarknaden.Det finns även möjlighet att boka ett enskilt möte med Per Lindén för att ytterligare utforska möjligheterna för ditt företag. OBS! Seminariet eller eventuellt enskilt möte görs förutsättningslöst, du förbinder dig inte till ett eventuellt framtida deltagande i programmet.

Anmälan

Göteborg 13 dec 9.00-12.00: Mail till linus.arnold@ri.seNedladdningsbar inbjudan och info Göteborg.

Borlänge 15 dec 9.00-12.00: Anmälningsformulär. Nedladdningsbar inbjudan och info Borlänge.

Malmö 18 dec 9.00-12.00: jeton.jasharaj@skane.com. Nedladdningsbar inbjudan och info Malmö.

Passa på att anmäla dig idag – det finns begränsat med platser!


I samarbete med

        

  

 

Seminarium – China Market Entry för Livsmedelsföretag

Ett kostnadsfritt seminarium för dig som är intresserad av att ta dig in på världens största importmarknad med ditt livsmedelsföretag – Kina!

Läs mer

Enterprise Europe Network

För mindre företag kan det vara ett stort steg att gå från att vilja växa internationellt till att göra verkstad av det. Enterprise Europe Network ger stöd till små och ...

Läs mer