Search

Mötesplatser

Mötesplatser

Dalarna Science Park ger dig möjligheten att arrangera events, hyra lokaler och kontorsplatser, jobba tillsammans i co-working space och erbjuder allmänna utrymmen för motiverande möten i inspirerande sammanhang. 

Co-working space – WorkFlow

För dig som vill sitta tillsammans med andra i inspirerande kontorsmiljö finns WorkFlow på andra våningen i Teknikdalen-huset. Du kan hyra kontorsplats för en dag eller skaffa klippkort. Det finns även fasta rum i olika storlekar. Du kan hyra tillfälligt eller långsiktigt.

HYR KONTORSLOKALER

Letar du efter lokaler i inspirerande miljö är du välkommen till Teknikdalen. Här huserar 500 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

BOKA KONFERENS

Teknikdalen är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer.

RESTAURANG JULIUS CARLSSON

Kreativa idéer kräver näring för både kropp och själ. Restaurang Julius Carlsson ligger mitt i hjärtat av Dalarna Science Park och är en viktig samlingsplats där kroppen ges ny energi efter krävande arbetspass. Med kunskap, erfarenhet och personligt engagemang tar restaurangpersonalen hand om dig och dina gäster.

FÖRETAGEN I TEKNIKDALEN

Genom att samla företag i branscher som befruktar varandra skapas utveckling och en kreativ miljö, där idéer och visioner bollas och kontakter skapas för livet.

Kontakta Hushagen

Charlotte Nilsson
Förvaltare Teknikdalen

0243-73877
charlotte.nilsson@hushagen.se
www.hushagen.se/teknikdalen