Search

Boka möteslokaler

Boka möteslokaler

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer.  Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss. Med ett samtal, eller mail till oss så bokar du hela konferensen med lokal, teknik och förtäring. I restaurangen lagas all mat från grunden oavsett om det är till 2 eller 300 personer.

HÖRSALEN

I vår härliga Hörsal finns plats för 260 personer sittandes i gradängsittning varav 220 är skrivplatser.

STORA LJUSGÅRDEN

Vår härliga stora ljusgård kan användas för utställning, mässor och kundträffar.

Vår flexibla möteslokal Christopher erbjuder din konferens flera möjligheter till möblering och grupparbeten upp till 50 personer.

KARIN LARSSON

Rummet Karin passar utmärkt för ert styrelsemöte eller för grupparbeten upp till 10 personer.

LILLA LJUSGÅRDEN

Fantastisk ljus lokal med stora fönsterpartier som kan användas för sittande lunchmöten, öppna föreläsningar eller gruppdiskussioner då denna är en del av vår stora foajé.

Kontakt

0243-734 00
info@teknikdalen.se

www.hushagen.se/konferens

Tina Persson

Möten & Konferens

0243-734 00

Susanne Ohlson Berglund

Möten & Konferens

0243-734 00

Hyr kontorslokaler

Letar du efter lokaler i inspirerande miljö är du välkommen till Teknikdalen. Här huserar 700 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

Läs mer

Co-working space

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra. Du kan hyra kontorsplats för en dag eller skaffa klippkort. Självklart ingår fritt WiFi och ...

Läs mer