Search

Open Innovation

Open Innovation

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet. 

Under våren 2018 kommer workshopserien ”Platsinnovation Leksand” att genomföras för ett begränsat antal och särskilt inbjudna.
För mer info, kontakta Christina Sjöberg, christina.sjoberg@dalarnasciencepark.se eller Monika Jönsson,  monika.jonsson@regiondalarna.se

Anmälan till Platsinnovation Leksand - workshop 14 feb, 19 april

Anmäl dig genom att fylla i följande uppgifter:

 

För oss betyder Open Innovation att inspirera företag och organisationer att ha modet och våga öppna upp nya arbetssätt där människor med engagemang och kompetens bjuds in i utvecklingsprocessen. Att arbeta med Open Innovation ger helt nya möjligheter att lyssna och få in nya insikter i utvecklingsarbetet. Vi kan inte garantera ett nytt Spotify eller ett nytt Klarna men det vi kan garantera är att du får insikter och idéer som du inte kände till, vilket självklart kan leda till utveckling av er organisation eller nya produkter och tjänster.

En neutral arena

För oss är det viktigt att långsiktigt stärka er egen innovationsförmåga och därför jobbar vi med att ta fram olika erbjudanden, tjänster och paket som ska göra det lätt för er. Vår roll är att vara en neutral part – en brygga mellan er, ny kunskap och nya relationer. Vi kommer att hjälpa er och vara med för att ni enkelt ska kunna testa att utveckla er verksamhet med nya spännande metoder som Open Innovation innebär.

Vi vill hjälpa er med att hitta:

  • nya idéer och insikter som leder din verksamhet framåt
  • nya samarbeten som gör att ni ökar er kompetens och er omvärldskunskap
  • sätt att öka ert kreativa arbete för att långsiktigt stärka er innovationsförmåga

Hör av er till oss så hittar vi bästa möjliga väg framåt tillsammans.

 

Elin Holst Granlund

Ansvarig Samverkan

070-990 04 85

Sara Skärhem

Ansvarig Innovation

070-680 46 44

Stefan Jansson

Koordinator VANGUARD

072-200 76 35

VANGUARD-initiativet

Vanguardinitiativet ska främja den europeiska industrins internationella konkurrenskraft. Från Dalarna ingår Dalarna Science Park, Region Dalarna, Triple Steelix och High Voltage Valley.

Läs mer