Affärsutveckling

Vi stöttar företag och talangfulla människor att göra något stort med sina idéer. Inom affärsutveckling erbjuder vi stöd i utveckling av affären, teamet och individen genom affärscoachning, finansiering, hållbarhet, innovation och nätverk.

image/svg+xml Gör din dröm till verklighet hos oss

Redo att ta din idé till succé?

Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, hjälper etablerade företag att förnya sig och motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg.

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

Ja, jag vill ha kontakt

0

Antal idéer

0

Antal företag

0

Msek omsätts i bolagen

0

Antal anställda

Stödet från affärscoacherna har varit mycket viktigt för oss. Att jobba strategiskt med att bygga teamet, stöd i rekryteringsprocesser och ägarstrukturen.

–  Lena Harkén & Viktoria Nyman
Viqma System

Läs artiklar om företag i inkubator

Investera i innovativa företag

Dalarna Science Park ser ett ökat behov hos företagen vi träffar av kapital från så kallade affärsänglar/investerare. Därför vill vi ha kontakt med personer runt om i vårt län som är intresserade av att investera i innovativa företag i Dalarna.

– Nya affärsidéer behöver ibland en extern finansiering som traditionella banker inte klarar av att leverera, säger Thomas Eriksson på Dalarna Science Parks Inkubator.

Läs mer

Smart City Sweden – nod Mitt

Smart City Sweden är en exportplattform som initierar samarbete mellan Sverige och andra länder gällande smarta och hållbara stadslösningar.

Dalarna Science Park är ansvarig för en av sex noder i Smart City Sweden. Hela ”nod Mitt” består av Dalarna, Gävleborg, Värmland, Örebro och Västmanland. Noden arbetar med att kommunicera ”best practise” och koppla ihop företag/organisationer som kan dra nytta av ett samarbete med internationellt fokus.

Läs mer

Företag i process

Selfcheck

Inom många verksamheter finns behov och till och med krav på regelbundna kontroller av utrustning eller lokaler. Det tar tid och resurser att utföra och dokumentera dessa kontroller. Selfcheck erbjuder en unik lösning så att varje kund får en installation som är kundanpassad och dokumenterad i en webplattform.

www.selfcheck.se

Tebrito AB

Tebrito ska producera en hållbar ny proteinråvara med hög funktionalitet baserad på mjölmask och därmed vara en vital del i en klimateffektiv livsmedelsproduktion.

www.tebrito.se

Hollistay AB

Det skall vara enkelt att boka sitt campingäventyr! Att ge sig ut på vägarna med husvagnen, husbilen eller med tältet ger känslan av FRIHET, nya UPPLEVELSER, ÄVENTYR och nya GEMENSKAPER! En helt ny bokningsplattform Online 2019 för alla som besöker en camping.

www.hollistay.com

Healthy Homes

Healthy homes skapar ett hälsosammare hem med behovsstyrd ventilation.

www.healthyhomes.se

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om.

Victoria Ställberg

Chef Affärsutveckling

070-671 04 51

Christina Sjöberg

Chef Kontakt & Kommunikation

070-352 31 98

Jörgen Bond

Affärsutveckling

073-920 03 60

Frida Vikström

Affärsutveckling och Finansieringslots

073-067 12 82

Jörgen Steen

Affärsutveckling

070-522 71 58

Thomas Eriksson

Affärsutveckling

David Levrén

Projektledare Livsmedelsutveckling

070-360 44 03

Från idé till affärsmodell

Du har en affärsidé och det finns ett stort intresse på marknaden men hur ska jag göra för att skapa en lönsam affär? Denna digitala workshop går vi igenom hur ...

Läs mer

Marie Ericson

Projektledare Enterprise Europe Network

070-621 12 46

Patricia Eresjö

Kommunikatör & Internationell Affärsrådgivare Enterprise Europe Network

070- 627 00 82