Affärsutveckling

Vi stöttar företag och talangfulla människor att göra något stort med sina idéer. Inom affärsutveckling erbjuder vi stöd i utveckling av affären, teamet och individen genom affärscoachning, finansiering, hållbarhet, innovation och nätverk.

image/svg+xml Gör din dröm till verklighet hos oss

Ta din idé till succé

Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, hjälper etablerade företag att förnya sig och motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg.

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

Jag vill boka ett möte

0

Antal idéer

0

Antal företag

0

Msek omsätts i bolagen

0

Antal anställda

Stödet från affärscoacherna har varit mycket viktigt för oss. Att jobba strategiskt med att bygga teamet, stöd i rekryteringsprocesser och ägarstrukturen.

–  Lena Harkén & Viktoria Nyman
Viqma System

Läs artiklar om företag i inkubator

Företag i process

Faster Forward

Faster Forward utvecklar en digital plattform för människor med rörelsehinder en mer aktiv och upplevelserik vardag. Att tillsammans arbeta med inkluderingsfrågan där alla människor skall vara lika givna att delta i aktiviteter.

www.fasterforward.se

Casamancéa AB

En idé om ett innovativt växtbaserat cashewkött till matlagning. Köttet utvinns från den näringsrika spillfrukten cashewäpple i samband med produktionen av cashewnötter i Senegal, i Västafrika. Varumärket Cashewmeetly är förpackad i en hållbar affärsmodell med mål att generera tusentals nya arbetstillfällen till annars arbetslösa kvinnor, återinvestera delar av vinsten till att finansiera barn- och ungas […]

Läs mer om Cashewmeetly

Penaka Solar

Utvecklar nya tekniska lösningar för elförsörjning och bevattning av åkermark i utvecklingsländer. Santhan Reddy och Praneeth Kumar, båda ingenjörer som examinerats vid Högskolan Dalarna och är entreprenörerna bakom Penaka Solar.

Läs om Penaka Solar på Instagram.

Booksquare

Simon och Filip Hedlund är grundarna av Booksquare – en streamingtjänst för kurslitteratur i form av e-böcker för högskolestudenter. Styrelseordförande är Lena Lagestam.

www.booksquare.se

Investera i innovativa företag

Dalarna Science Park ser ett ökat behov hos företagen vi träffar av kapital från så kallade affärsänglar/investerare. Därför vill vi ha kontakt med personer runt om i vårt län som är intresserade av att investera i innovativa företag i Dalarna.

– Nya affärsidéer behöver ibland en extern finansiering som traditionella banker inte klarar av att leverera, säger Thomas Eriksson på Dalarna Science Parks Inkubator.

Läs mer

Smart City Sweden – nod Mitt

Smart City Sweden är en exportplattform som initierar samarbete mellan Sverige och andra länder gällande smarta och hållbara stadslösningar.

Dalarna Science Park är ansvarig för en av sex noder i Smart City Sweden. Hela ”nod Mitt” består av Dalarna, Gävleborg, Värmland, Örebro och Västmanland. Noden arbetar med att kommunicera ”best practise” och koppla ihop företag/organisationer som kan dra nytta av ett samarbete med internationellt fokus.

Läs mer

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om. Ex. prata affärsidé, kontakter, samarbeten eller nya affärskontakter i världen.

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärsutvecklare

073-920 03 60

Frida Vikström

Projektledare och hållbarhetsstrateg

073- 036 01 10

Jörgen Steen

Affärsutvecklare

070-522 71 58

Thomas Eriksson

Affärsutvecklare

David Levrén

Projektledare

070-360 44 03

Evelyn Hult

Affärsutvecklare

Marie Ericson

Projektledare Enterprise Europe Network

070-621 12 46

Patricia Eresjö

Projektledare & Internationell Affärsrådgivare Enterprise Europe Network

070- 627 00 82

Dennis Larsson

Affärsutvecklare

076 - 945 30 08