Inkubatorn

Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden och etablerade verksamheter att förnya sig. Vi vill motivera människor med nya idéer att ta nästa steg. Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

image/svg+xml Jag vill utveckla min idé

0

Idéer

0

Företag

0

Omsätts i bolagen

0

Antal anställda

Är du redo att ta din idé till succé?

Sedan starten 2004 har inkubatorn genomlyst 2 550 affärsidéer och bidragit till 155 nya innovativa företag i Dalarna. Dessa omsätter idag tillsammans över 600 milj och sysselsätter fler än 450 personer.

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare. Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, 155  etablerade verksamheter att förnya sig och motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg.

Inkubatorprogrammet stöttar entreprenörer som har spännande affärsidéer på sin företagsresa. Vi fokuserar på affärsidéer där det finns stora ambitioner och drivkraft, där möjligheten finns att skapa ett företag som växer både på hemmaplan och internationellt.

Nyfiken? Boka ett möte med oss idag.

Boka ett möte

Utveckla din idé

Utveckla din ”affärs-” eller ”utvecklingsidé” med oss! Denna workshop utmanar ditt erbjudande så att du träffsäkert kan matcha det mot kundernas efterfrågan. En spännande workshop där teori varvas med praktiska övningar.

Workshopen passar dig som vill ta din idé till nästa steg. Du får med dig praktiska verktyg och modeller som hjälper dig att utveckla dina idéer och ditt företag.

Denna workshop genomförs på utvalda datum under våren/året, vi ses på Workflow Open.

Nästa tillfälle hittar du i kalendariet

Inkubatorprogrammet

Inkubatorprogrammet stöttar entreprenörer som har spännande innovativa affärsidéer under en längre tid. Vi utforskar tillsammans potentialen i din idé och tilltänkta marknad. Vi stöttar dig under hela uppstartstiden och du blir kontinuerligt coachad, se över finansieringen, tillgång till vårt nätverk och inbjuden till seminarier och föreläsningar. Du erbjuds också möjligheten att arbeta från vårt co-working space Workflow Open.

Är du redo att ta din idé till succee?

Företag i process

SentinaBay AB

Teknik för härdning av stålytor med titanoxid.

www.sentinabay.com

AGNSY AB

Thomas Gilén, Maria Burénius Melander och Robert ”Glenn” Blank driver företaget AGNSY. De utvecklar en plattform för att på ett enkelt sätt kunna ta betalt för producerat digitalt material iform av texter, bilder och filmer.

Läs mer om AGNSY

Kwikk

Kwikk erbjuder en digital betalfunktion som gör det möjligt att på ett enkelt sätt sälja på nätet. Såväl på sociala medier som på sina hemsidor utan att behöva lära sig programmera eller anlita konsulter. Teamet bakom Kwikk är Joakim Andersson, Madelena Stunis och David Forsberg.

www.kwikk.se

Opto Pro

Petri Ruotsalainen, Calle Lindroth och Jan Zackrisson driver företaget OptoPro. De utvecklar och säljer en digital plattform för projekthantering inom fiberutbyggnad och kraftnät.

www.optopro.se

Artiklar om företag

Vill du bli inspirerad av andra företag? Här kan du läsa  om företag som deltar eller deltagit i inkubatorn affärsutvecklingsprogram. Vill du också utveckla din idé så boka ett möte med oss.

Läs om företag i inkubatorn

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om.

Victoria Ställberg

Chef Affärsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärsutveckling

073-920 03 60

Christina Sjöberg

Chef Kontakt & Kommunikation

070-352 31 98

Jörgen Steen

Affärsutveckling

070-522 71 58

Frida Vikström

Affärsutveckling och Finansieringslots

073-067 12 82