Inkubatorn

Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden och etablerade verksamheter att förnya sig. Vi vill motivera människor med nya idéer att ta nästa steg. Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

image/svg+xml Jag vill utveckla min idé

0

Idéer

0

Företag

0

Omsätts i bolagen

0

Antal anställda

Är du redo att ta din idé till succé?

Sedan starten 2004 har inkubatorn genomlyst 2 550 affärsidéer och bidragit till 155 nya innovativa företag i Dalarna. Dessa omsätter idag tillsammans över 600 milj och sysselsätter fler än 450 personer.

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare. Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, 155  etablerade verksamheter att förnya sig och motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg.

Inkubatorprogrammet stöttar entreprenörer som har spännande affärsidéer på sin företagsresa. Vi fokuserar på affärsidéer där det finns stora ambitioner och drivkraft, där möjligheten finns att skapa ett företag som växer både på hemmaplan och internationellt.

Nyfiken? Boka ett möte med oss idag.

Boka ett möte

Utveckla din idé

Utveckla din ”affärs-” eller ”utvecklingsidé” med oss! Denna workshop utmanar ditt erbjudande så att du träffsäkert kan matcha det mot kundernas efterfrågan. En spännande workshop där teori varvas med praktiska övningar.

Workshopen passar dig som vill ta din idé till nästa steg. Du får med dig praktiska verktyg och modeller som hjälper dig att utveckla dina idéer och ditt företag.

Det finns två olika workshops Utveckla din idé och från idé till affärsmodell en där vi går igenom ditt erbjudande och hur det matchas kundens behov och en där vi går igenom hela ditt erbjudande och jobbar igenom hela affären.

Denna workshop genomförs digital.

Nästa tillfälle hittar du i kalendariet

Inkubatorprogrammet

Inkubatorprogrammet stöttar entreprenörer som har spännande innovativa affärsidéer under en längre tid. Vi utforskar tillsammans potentialen i din idé och tilltänkta marknad. Vi stöttar dig under hela uppstartstiden och du blir kontinuerligt coachad, se över finansieringen, tillgång till vårt nätverk och inbjuden till seminarier och föreläsningar. Du erbjuds också möjligheten att arbeta från vårt co-working space Workflow Open.

Är du redo att ta din idé till succee?

Företag i process

Booksquare

Simon och Filip Hedlund är grundarna av Booksquare – en streamingtjänst för kurslitteratur i form av e-böcker för högskolestudenter. Styrelseordförande är Lena Lagestam.

www.booksquare.se

Tall Guru AB

Tall Gurus projekt Whtisit är en applikation som hjälper butiker att synas på internet. Applikationen samlar information från tillverkare och affärer och gör det möjligt för en konsument att veta vad som finns att köpa i butiken runt hörnet. Istället för att beställa samma vara på internet.

https://tall.guru/what-is-it/

QC Renewable Energy AB

Affärsidéen är dels att sälja produkter för solenergi i utvecklingsländer och dels insatser för energieffektivisering och avfallshantering i flerbostadshus i Sverige. De erbjuder ett verktyg för att åstadkomma beteendeförändring och resultat i form av förbättrad sortering av avfall. Metoden ska användas på målgruppens modersmål där teamet har stor kompetens inom olika kulturer & språk. – […]

Tångkullan

Tångkullan – Hälsa från havet. Vi erbjuder produkter och tjänster med svenska alger för en hållbar livsstil. Tångkullan bildades 2020 och är ett familjeföretag med rötter på Öckerööarna och i Dalarna.

www.tangkullan.se

Artiklar om företag

Vill du bli inspirerad av andra företag? Här kan du läsa  om företag som deltar eller deltagit i inkubatorn affärsutvecklingsprogram. Vill du också utveckla din idé så boka ett möte med oss.

Läs om företag i inkubatorn

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om. Ex. prata affärsidé, kontakter, samarbeten eller nya affärskontakter i världen.

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärsutvecklare

073-920 03 60

Jörgen Steen

Affärsutvecklare

070-522 71 58

Frida Vikström

Projektledare och hållbarhetsstrateg

073- 036 01 10

Thomas Eriksson

Affärsutvecklare

Evelyn Hult

Affärsutvecklare

070-257 82 12