Search

Möten & lokaler

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både hyra mötesrum, delta i seminarium och äta gott.

Boka möteslokaler

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer. Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss.

Läs mer

Co-working space

Workflow är ett co-working space i Dalarna Science Park. För dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra finns Workflow Open. Vill du ha ditt eget rum men ändå möjlighet att ta en kaffe med kollegor så finns Workflow Office. Rummen är praktiska och trevliga med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalendarium

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

Workflow Open

Vill du sitta och jobba tillsammans med andra passar Workflow Open för dig. Du kan välja fast plats, flexplats eller klippkort.

Läs mer

Boka konferenslokal

Vi har möteslokaler från det lilla mötet till en stora konferensen.

Läs mer

17

Dec

Seminarium – China Market Entry för livsmedelsföretag

Marknaden för kinesisk livsmedelsimport växer med en imponerande fart och konsumenterna är öppna för nya typer av mat från olika länder. Att sälja till andra kulturer är komplicerat.    Kunskap och rätt ...

Mattias Goldmann inspirerade

På väg till FN:s klimatmöte COP24 i Katowice stannade Mattias Goldmann till i Borlänge för prata klimat ur globalt, nationellt, lokalt och personligt perspektiv. Missade du hans föreläsning så finns filmen här.

Läs mer

Att arbeta med svenskar; hur är det?

Under hösten har boken ”Working with Swedes” nått bokdiskarna. Den förklarar bland annat hur viktigt möten är för svenskar. Att svenskar till och med har möten för att planera andra möten!

Läs mer