Search

Möten & lokaler

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både hyra mötesrum, delta i seminarium och äta gott.

Boka möteslokaler

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer. Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss.

Läs mer

Workflow Office

Workflow är ett co-working space i Dalarna Science Park. För dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra finns Workflow Open. Vill du ha ditt eget rum men ändå möjlighet att ta en kaffe med kollegor så finns Workflow Office.

Läs mer

Events

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

Workflow Open

Vill du sitta och jobba tillsammans med andra passar Workflow Open för dig. Du kan välja fast plats, flexplats eller klippkort.

Läs mer

Boka konferenslokal

Vi har möteslokaler från det lilla mötet till en stora konferensen.

Läs mer

28

Maj

Har du en ide? Kom och utmana din affärsidé

Vill du lära dig hur du utvecklar idéer för att skapa ett värde för kundens behov? Kom och utmana din idé tillsammans med oss!

Hur ska kunskapen öka om bioekonomi och samtidigt nå entreprenörer inom små- och stora företag?

Det är en utmaning som projektet Bioinno ska jobba med till 2022. I Dalarna är Kerstin Granath nyanställd och har sin bas på Dalarna Science Park. Fokus är Dalarna men samarbetar med Värmlands Paper Province, som också är projektägare.

Läs mer

Internationellt samarbete främjar resurseffektivitet och kreativ utveckling

Dalarna Science Park är nya medlemmar i den internationella branschorganisationen IASP.

Läs mer