Search

Möten & lokaler

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både hyra mötesrum, delta i seminarium och äta gott.

Boka möteslokaler

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer. Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss.

Läs mer

Workflow Office

Workflow är ett co-working space i Dalarna Science Park. För dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra finns Workflow Open. Vill du ha ditt eget rum men ändå möjlighet att ta en kaffe med kollegor så finns Workflow Office.

Läs mer

Kalendarium

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

Workflow Open

Vill du sitta och jobba tillsammans med andra passar Workflow Open för dig. Du kan välja fast plats, flexplats eller klippkort.

Läs mer

Boka konferenslokal

Vi har möteslokaler från det lilla mötet till en stora konferensen.

Läs mer

09

Apr

Hållbarhetsfrukost - Framtiden är inte sen; utan nu!

Hållbarhetsfrukost under Borlänge Företagardagar. Tillsammans med inkubatorföretaget Helbild Studio vill vi inspirera till hur du kan framtidssäkra dina affärer, driva innovationer och hur vi tillsammans skapar ett hållbart och attraktivt ...

Malin och Lasse vill att fler ska campa!

Nu blir det enklare att hitta ditt smultronställe bland Nordens alla campingar. Serieentreprenörerna Malin och Lasse Mellstrand lanserar nu en plattform för campare, turister och campingägare. Hollistay fungerar som en sök- och bokningsplattform som blir en kopplingsdosa mellan lediga campingtomter och stugor för campingsugna gäster.

Läs mer

Välbesökt workshop inom Cirkulär ekonomi arrangerad i äkta ecoINSIDE-anda

Under två dagar träffades ca 50 personer från olika företag och organisationer inom Inre Skandinavien för bl.a en gemenskap workshop inom Cirkulär Ekonomi - denna gång med särskild fokus på bygg och rivningsavfall.

Läs mer