Search

Möten & lokaler

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både hyra mötesrum, delta i seminarium och äta gott.

Boka möteslokaler

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer. Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss.

Läs mer

Coworking space Workflow

För människor som ofta arbetar på egen hand, men som söker en gemenskap och ser värdet i att befinna sig i en miljö där oväntade möten kan ske och är öppna för de synergier som då ofta uppstår.

Läs mer

Kommande events

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

Hyra kontorslokal

Letar du efter lokaler i inspirerande miljö är du välkommen till Dalarna Science Park. Här huserar 700 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

Läs mer

Restaurang Julius Carlsson

Kreativa idéer kräver näring för både kropp och själ. Här hittar du veckans lunchmeny. I möjliga mån används närproducerade råvaror av hög kvalitet. All mat lagas på plats, från grunden och med mycket kärlek!

Läs mer

27

Sep

Forskarlunch

Lysande idéer med solen som katalysator. Solenergi är hett! Möt forskare och ta del av det senaste inom solenergiforskningen på Högskolan Dalarna under forskarlunch.

RESERACH ELECTRONICS FIRAR SEGRAR OCH BYGGER TEAMET

Det lilla högteknologiska företaget Research Electronics i Siljansnäs har fokus på bra laganda och tydliga prioriteringar. - Vi jobbar med att utveckla, testa och driftsätta elektronik som är anpassad efter kundernas behov, berättar Lars Nehrer, vd för Reserach Electronics.

Läs mer

Drömmen gick i uppfyllelse!

Många utmaningar på vägen, självklart! Men nu har drömmen gått i uppfyllelse! Skandinaviens enda anläggning i sitt slag, öppnade i Främbyområdet i Falun sommaren 2018. Genom processen har Bo-Marcus Lidström fått affärscoachning av Dalarna Science Parks inkubator.

Läs mer