Search

Möten & lokaler

För dig som vill ha motiverande möten i inspirerande sammanhang.
Här kan du både hyra mötesrum, delta i seminarium och äta gott.

Boka möteslokaler

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer. Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss.

Läs mer

Co-working space

Workflow är ett co-working space i Dalarna Science Park. För dig som vill sitta och jobba tillsammans med andra finns Workflow Open. Vill du ha ditt eget rum men ändå möjlighet att ta en kaffe med kollegor så finns Workflow Office. Rummen är praktiska och trevliga med inspirerande mötes- och konferensrum. Fritt WiFi och kaffe finns självklart!

Läs mer

Kalendarium

Här hittar du alla kommande event som vi själva eller någon samarbetspartner arrangerar. Du är varmt välkommen att vara med!

Läs mer

Workflow Open

Vill du sitta och jobba tillsammans med andra passar Workflow Open för dig. Du kan välja fast plats, flexplats eller klippkort.

Läs mer

Boka konferenslokal

Vi har möteslokaler från det lilla mötet till en stora konferensen.

Läs mer

12

Feb

Nätverksträff EcoINSIDE

Vad är och innebär Cirkulär ekonomi egentligen? – Hur kan det generera i vinst för dig och ditt företag? Och visste du att Högskolan Dalarna sitter på en av Europas ...

Ansök om Åforsk Entreprenörsstipendium 2019

Nu är det dags att söka ÅForsk Entreprenörsstipendium. En tävling för morgondagens mest lovande entreprenörer. Genom Swedish Incubators & Science Parks unika nätverk av innovationsmiljöer finner ÅForsk morgondagens mest lovande entreprenörer. Ansök senast den 14 februari.

Läs mer

Dalarna och Värmland får stöd för att driva skoglig tillväxt

Genom finansiering för BIOINNO till Dalarna och Värmland ska entreprenörskap inom skoglig bioekonomi främjas. ”Skoglig bioekonomiinnovation i Dalarna och Värmland”,

Läs mer