Search

Entreprenörer

För dig med affärsidéer och tillväxtambitioner.
Testa din affärsidé i Utmana din affärsidé och gå vidare till Inkubatorn.

Ansök till Inkubatorn!

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Utveckla din idé eller företag

Har du en affärsidé som du vill testa eller driver du ett företag med ambition att växa? Med oss når du längre- snabbare.

Läs mer

Hitta rätt finansiering

Finansiering är en förutsättning för att kunna utveckla och driva ett företag. Hos myndigheter och andra offentliga aktörer finns stöd i olika former att söka. Vi tipsar gärna om olika utlysningar som passar just ditt företag.

Läs mer

Upptäc innovation!

Innovationsprocesser involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer

28

Maj

Har du en ide? Kom och utmana din affärsidé

Vill du lära dig hur du utvecklar idéer för att skapa ett värde för kundens behov? Kom och utmana din idé tillsammans med oss!

Hur ska kunskapen öka om bioekonomi och samtidigt nå entreprenörer inom små- och stora företag?

Det är en utmaning som projektet Bioinno ska jobba med till 2022. I Dalarna är Kerstin Granath nyanställd och har sin bas på Dalarna Science Park. Fokus är Dalarna men samarbetar med Värmlands Paper Province, som också är projektägare.

Läs mer

Kina i fokus för 15-talet svenska företag

Just nu är ett drygt 15-tal svenska företag på väg till Shandon, Yanzhou samt Shanghai, Kina. Fokus är livsmedel och målsättningen att både knyta kontakter och sälja samt köpa produkter. Företagen har deltagit i en process för att testa import, prova sitt varumärke osv. hela Sverige är representerat.  

Läs mer