Search

Entreprenörer

För dig med affärsidéer och tillväxtambitioner.
Testa din affärsidé i Utmana din affärsidé och gå vidare till Företagsinkubatorn.

Ansök till Inkubatorn!

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Utveckla din idé eller företag

Har du en affärsidé som du vill testa eller driver du ett företag med ambition att växa? Med oss når du längre- snabbare.

Läs mer

Hitta rätt finansiering

Finansiering är en förutsättning för att kunna utveckla och driva ett företag. Hos myndigheter och andra offentliga aktörer finns stöd i olika former att söka. Vi tipsar gärna om olika utlysningar som passar just ditt företag.

Läs mer

Upptäck Open Innovation!

Open Innovation involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer

12

Feb

Nätverksträff EcoINSIDE

Vad är och innebär Cirkulär ekonomi egentligen? – Hur kan det generera i vinst för dig och ditt företag? Och visste du att Högskolan Dalarna sitter på en av Europas ...

Ansök om Åforsk Entreprenörsstipendium 2019

Nu är det dags att söka ÅForsk Entreprenörsstipendium. En tävling för morgondagens mest lovande entreprenörer. Genom Swedish Incubators & Science Parks unika nätverk av innovationsmiljöer finner ÅForsk morgondagens mest lovande entreprenörer. Ansök senast den 14 februari.

Läs mer

Dalarna och Värmland får stöd för att driva skoglig tillväxt

Genom finansiering för BIOINNO till Dalarna och Värmland ska entreprenörskap inom skoglig bioekonomi främjas. ”Skoglig bioekonomiinnovation i Dalarna och Värmland”,

Läs mer