Search

Entreprenörer

För dig med affärsidéer och tillväxtambitioner.
Testa din affärsidé i Utmana din affärsidé och gå vidare till Företagsinkubatorn.

Ansök till Inkubatorn!

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Utveckla din idé eller företag

Har du en affärsidé som du vill testa eller driver du ett företag med ambition att växa? Med oss når du längre- snabbare.

Läs mer

Hitta rätt finansiering

Finansiering är en förutsättning för att kunna utveckla och driva ett företag. Hos myndigheter och andra offentliga aktörer finns stöd i olika former att söka. Vi tipsar gärna om olika utlysningar som passar just ditt företag.

Läs mer

Upptäck Open Innovation!

Open Innovation involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer

25

Mar

Har du en idé?

Vill du lära dig hur du utvecklar idéer för att skapa ett värde för kundens behov?

Malin och Lasse vill att fler ska campa!

Nu blir det enklare att hitta ditt smultronställe bland Nordens alla campingar. Serieentreprenörerna Malin och Lasse Mellstrand lanserar nu en plattform för campare, turister och campingägare. Hollistay fungerar som en sök- och bokningsplattform som blir en kopplingsdosa mellan lediga campingtomter och stugor för campingsugna gäster.

Läs mer

Välbesökt workshop inom Cirkulär ekonomi arrangerad i äkta ecoINSIDE-anda

Under två dagar träffades ca 50 personer från olika företag och organisationer inom Inre Skandinavien för bl.a en gemenskap workshop inom Cirkulär Ekonomi - denna gång med särskild fokus på bygg och rivningsavfall.

Läs mer