Search

Starta företag

För dig med en ny affärsidé och har ambitionen att växa.
Testa din idé i Utveckla din affärsidé och sök vidare till Inkubatorn.

Utveckla din affärsidé

Hur långt kan du ta din idé? Utveckla den tillsammans med oss. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Boka ett möte

Har du en idé du vill bolla och utveckla vidare? Boka ett idémöte . Fyll i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs mer

Inkubatorn

Har du en affärsidé som du vill testa eller driver du ett företag med ambition att växa? Med oss når du längre- snabbare.

Läs mer

Hitta rätt finansiering

Finansiering är en förutsättning för att kunna utveckla och driva ett företag. Hos myndigheter och andra offentliga aktörer finns stöd i olika former att söka. Vi tipsar gärna om olika utlysningar som passar just ditt företag.

Läs mer

Affärsutveckling

Effektiva processer för människor med nya affärsidéer anpassade efter ditt företags behov.

Läs mer

27

Sep

Forskarlunch

Lysande idéer med solen som katalysator. Solenergi är hett! Möt forskare och ta del av det senaste inom solenergiforskningen på Högskolan Dalarna under forskarlunch.

RESERACH ELECTRONICS FIRAR SEGRAR OCH BYGGER TEAMET

Det lilla högteknologiska företaget Research Electronics i Siljansnäs har fokus på bra laganda och tydliga prioriteringar. - Vi jobbar med att utveckla, testa och driftsätta elektronik som är anpassad efter kundernas behov, berättar Lars Nehrer, vd för Reserach Electronics.

Läs mer

Drömmen gick i uppfyllelse!

Många utmaningar på vägen, självklart! Men nu har drömmen gått i uppfyllelse! Skandinaviens enda anläggning i sitt slag, öppnade i Främbyområdet i Falun sommaren 2018. Genom processen har Bo-Marcus Lidström fått affärscoachning av Dalarna Science Parks inkubator.

Läs mer