Brexit för företag – livesänt webbseminarium

Brexit för företag – livesänt webbseminarium

2019-06-19 kl. 11:30 - 12:45

Workflow Open, Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge

19

Jun

Vad blir konsekvenserna av Brexit för dig som företagare? Vad kan du göra redan nu för att förbereda dig?

Den 19 juni livesänds ett kostnadsfritt webbseminarium på verksamt.se som du har möjlighet att se tillsammans med Almi, Business Sweden, Mellansvenska Handelskammaren och Dalarna Science Park i Workflow Open. Då har du även möjlighet att ställa dina frågor direkt till. Vi startar med en gemensam lunch för att sedan titta på det webbsända seminariet tillsammans i Workflow Open.

Under webbseminariet deltar experter från Kommerskollegium, Tullverket och Business Sweden och pratar om konsekvenser för företag när Storbritannien lämnar EU. De svarar på tittarfrågor och ger tips om hur du kan göra för att redan nu förbereda dig på ett så bra sätt som möjligt.

Storbritannien skulle ha lämnat EU den 29 mars enligt den ursprungliga planen. I april beslutade EU om att förlänga Storbritanniens utträdesperiod till och med den 31 oktober 2019. Om det brittiska parlamentet godkänner utträdesavtalet innan dess lämnar de EU nästkommande månad. Det är fortfarande oklart hur utträdet och Storbritanniens framtida relation med EU och andra länder kommer att se ut i framtiden.

I samband med seminariet kommer representanter från Almi Gävle Dala, Business Sweden, Mellansvenska Handelskammaren och Dalarna Science Park att närvara.

Arrangemanget är kostnadsfritt, anmäl dig i formuläret nedan.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

 

 

Anna Torsgården

Projektledare Regionalt Exportcenter/ Regional främjarsamverkan

070-577 99 57