Hur möter ditt företag en hållbar framtid?

Hur möter ditt företag en hållbar framtid?

2021-05-17 kl. 08:00 - 09:00

Digitalt

17

Maj

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium kring vad hållbart företagande innebär, varför det lönar sig och hur du kan arbeta mer hållbart i din verksamhet. Webbinaret är en del av Hedemora kommuns företagarvecka med temat hållbarhet.

Genom ett strategiskt hållbarhetsarbete får du bättre förutsättningar för att skapa ett konkurrenskraftigt, mer lönsamt företag och samtidigt öka värdet av ditt kunderbjudande. Du ser till att ditt företag fortsätter vara relevant och attraktivt när kunder och omvärld ställer nya krav. På köpet blir du en del av en positiv samhällsutveckling för både människor och miljö och kan skapa ett starkare varumärke som dessutom kan göra dig till en mer attraktiv arbetsgivare.

Passa på att inspireras av Anna Torsgården och Frida Vikström från Dalarna Science Park som berättar mer och tipsar om hur du kan gå från FN:s globala vision till praktisk handling.

Denna inspirationsföreläsningen genomförs som en del av Hedemora företagarvecka 17- 21 maj som i år har temat hållbart företagande.

Läs hela programmet för Hedemora Företagarvecka.

 

Anna Torsgården

Projektledare Regionalt Exportcenter/ Regional främjarsamverkan

070-577 99 57

Frida Vikström

Affärsutveckling och Finansieringslots

073-067 12 82