Sustainability bootcamp

Sustainability bootcamp

2020-04-02 kl. 10:00 torsdag den 2 april - 15:00 fredag den 3 april

Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge

02

Apr

 

The only thing bigger than where you´ll be in 5 years is where the world will be. UN sustainable development goals are your business.

Under två dagar kommer du att utforska de globala hållbarhetsmålen tillsammans med andra briljanta hjärnor. Du får också tillgång till experter inom området och stöd att utveckla ditt redan påbörjade hållbarhetsarbete eller stöd för att komma igång. Oavsett var du befinner dig, så kommer du att få en mängd kunskap och verktyg. Arrangörer är Dalarna Science Park, Coompanion, ALMI och Eco Inside.

Bootcampen innhåller föreläsningar, inspiration och workshops.

Vi ser gärna att ni anmäler er minst två personer från respektive företag. Det finns plats för max 50 företag/organisationer och först till kvarn gäller.

PROGRAM: Tillsammans med hållbarhets- och kreativitetskonsulter arbetar vi genom föreläsningar, inspirerande workshops och diskussioner under två dagar. FNs globala hållbarhetsmål utgör grunden för bootcampen och vi djupdyker i de 17 målen och de 169 delmålen på ett inspirerande och kreativt sätt. Bootcampen kommer att ge dig som är nybörjare eller kommit en bit på väg, verktyg och kunskap att utvecklas och vässa dig och ditt företag eller organisation. Du kommer också att kunna bygga och utveckla ditt nätverk och kontakter för framtiden.
Under kvällen 2 april samlas vi för en enklare middag och kreativ hållbarhetsinspiration.

NÄR: torsdag- fredag 2-3 april 2020 start dag 1 kl 10.00 och avslut dag 2 med fika 15.00.
VAR: Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge
KOSTNAD: 1 000 kr exkl moms/deltagare, priset inkl fika och middag dag 1 samt lunch och fika dag 2.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Senast 15 mars 2020.

MER INFO OCH KONTAKT Ann-Louise Larsson, ann-louise.larsson@dalarnasciencepark.se, 070-695 62 92

Välkommen!

Ann-Louise Larsson

Kommunikation/projektledare Smart City

070-695 62 92

Sustainability bootcamp

Under två dagar kommer du att utforska de globala hållbarhetsmålen tillsammans med andra briljanta hjärnor genom föreläsningar, inspiration och workshops. Du får under bootcampen tillgång till experter inom hållbarhet och ...

Läs mer