Trender i livsmedelsbranschen – möjligheter för små och medelstora företag

Trender i livsmedelsbranschen – möjligheter för små och medelstora företag

2020-06-02 kl. 13:00 - 14:45

Online

02

Jun

Inspirerande Trendseminarium inom livsmedel med fokus på framtida möjligheter för små och medelstora livsmedelsföretag. Du får möjlighet att ta del av rådande och kommande trender kopplat till livsmedel och hur dessa kan komma att påverka era konsumenter, marknad och affär, samt ta del av case studies från andra företag.

Trendföreläsare är Mintel – den ledande marknadsundersöknings-byrån inom livsmedelssektorn som i över 40 år har gett branschen kraftfulla och handlingsbara insikter. Varje månad bevakar Mintel 38 000 produktlanseringar och varje dag frågar de tusentals konsumenter om deras åsikter. De samlar meningsfulla observationer från hela världen och håller reda på de senaste trenderna och innovationerna för att ge deras kunder den kunskap de behöver för att bygga ett kraftfullt varumärke eller lansera en framgångsrik innovation på marknaden.

Seminariet kommer att hållas på engelska.

Du kommer att få en länk att ansluta dig till seminariet efter anmälan.

Seminariet arrangeras av Dalarna Science Park i samarbete med SAMLA Sverige.

Anmälningstiden har gått ut på detta.

 

Club beige - digital

Klubben för dig som inte duckar för utmaningar eller stoppar huvudet i sanden! Världen förändras och ger oss en ny spelplan. Under två timmar ser vi på nya möjligheter som vi ...

Läs mer