Search

Forskare & studenter

För dig med intresse för innovation och morgondagens utmaningar.
Tillsammans med oss kan du gå från idé till affär, hitta nya kontakter och samarbeten.

Upptäck Innovation!

Genom innovationsprocesser vill vi inspirera företag och organisationer att ha modet att öppna upp för nya arbetssätt där människor med engagemang och kompetens bjuds in i utvecklingsprocessen.

Läs mer

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Kontakt med näringslivet

I Dalarnas olika kluster samverkar företag för att t.ex. förbättra produkter, öka försäljningen och attrahera kompetens. Kanske är det dig de söker härnäst?

Läs mer

Hyr plats i Workflow

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra plats eller eget rum. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

28

Maj

Har du en ide? Kom och utmana din affärsidé

Vill du lära dig hur du utvecklar idéer för att skapa ett värde för kundens behov? Kom och utmana din idé tillsammans med oss!

Hur ska kunskapen öka om bioekonomi och samtidigt nå entreprenörer inom små- och stora företag?

Det är en utmaning som projektet Bioinno ska jobba med till 2022. I Dalarna är Kerstin Granath nyanställd och har sin bas på Dalarna Science Park. Fokus är Dalarna men samarbetar med Värmlands Paper Province, som också är projektägare.

Läs mer

Internationellt samarbete främjar resurseffektivitet och kreativ utveckling

Dalarna Science Park är nya medlemmar i den internationella branschorganisationen IASP.

Läs mer