Search

Studenter

För dig med intresse för innovation och morgondagens utmaningar.
Tillsammans med oss kan du gå från idé till affär, hitta nya kontakter och samarbeten.

Slå dig ner i Loungen

I Dalarna Science Park finns många sittplatser att bara sätta sig ner och plugga på. I foajén finns Loungen. Ljusgården går också utmärkt att slå dig ner. Fritt Wifi finns. Välkommen hit!

Läs mer

Boka ett möte!

Har du en idé som kanske kan bli ett nytt företag eller vill ha tips på ex-jobb? Boka ett möte med oss genom att fylla i kontaktformuläret. Vi väntar på dig. Välkommen!

Läs mer

Utveckla din idé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

Läs mer

Kontakt med näringslivet

I Dalarnas olika kluster samverkar företag för att t.ex. förbättra produkter, öka försäljningen och attrahera kompetens. Kanske är det dig de söker härnäst?

Läs mer

Coworking space Workflow

WorkFlow är ett coworking space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra plats eller eget rum. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

27

Sep

Forskarlunch

Lysande idéer med solen som katalysator. Solenergi är hett! Möt forskare och ta del av det senaste inom solenergiforskningen på Högskolan Dalarna under forskarlunch.

RESERACH ELECTRONICS FIRAR SEGRAR OCH BYGGER TEAMET

Det lilla högteknologiska företaget Research Electronics i Siljansnäs har fokus på bra laganda och tydliga prioriteringar. - Vi jobbar med att utveckla, testa och driftsätta elektronik som är anpassad efter kundernas behov, berättar Lars Nehrer, vd för Reserach Electronics.

Läs mer

Mer dalamat på tallrikarna - ny livsmedelsstrategi i Dalarna

Mer värden med mat från Dalarna är visionen för en framtida strategi. Livsmedelsstrategin presenterades Borgs lantbruk med LRF, Länsstyrelsen och Region Dalarna som ansvariga. Även Dalarna Science Park fanns på plats för att stödja kunskaps- och innovationssystemet.

Läs mer