Search

Ansök om Åforsk Entreprenörsstipendium 2019

Ansök om Åforsk Entreprenörsstipendium 2019

Nu kan entreprenörer från hela Sverige söka ÅForsk Entreprenörsstipendium, som delas ut i samarbete med Swedish Incubators & Science Parks. Sveriges 10 mest innovativa entreprenörer utnämns den 8 maj under Sveriges Innovationsriksdag 2019 och tilldelas 200 000 kr vardera.

Genom samarbetet med Swedish Incubators & Science Parks och dess nätverk av innovationsmiljöer, finner ÅForsk morgondagens mest lovande entreprenörer. ÅForsk har målet att verka för forskning och utveckling inom områden som energi, miljö, hållbarhet, säkerhet, infrastruktur och produkter från förnyelsebara råvaror.

VEM KAN SÖKA?

Den sökande entreprenören ska ha koppling till universitetsmiljö, antingen som student, doktorand, forskare eller lärare. Både entreprenörer som finns i en inkubator/science park och entreprenörer som inte finns i någon av innovationsmiljöerna är välkomna att söka.

Läs mer om ÅForsk Entreprenörsstipendium och ansök här.

Entreprenör i ett bolag som inte sitter i en inkubator eller science park?
Du som entreprenör fyller själv i ansökan och rekommenderas att i första hand kontakta en affärsutvecklare i den inkubator eller science park som finns geografiskt närmast med förfrågan om att verifiera din ansökan. Hos Dalarna Science Park kontaktar du Christina Sjöberg för ett första möte. 

Ansökningsperiod: 14 januari till 11 februari kl 23:59.