ATSEDA möter internationella kunder i Österrike

ATSEDA möter internationella kunder i Österrike

Inkubatorbolaget ATSEDA AB från Älvdalen deltog förra veckan på #LetsCluster Summit i Graz, Österrike. #LetsCluster Summit är ett Hightech Expo med matchmakingmöjligheter för företag inom bl a Smart Living, Health Tech, Artificiell intelligens (AI) och Industri 4.0.

ATSEDA AB drivs av de båda forskarna Thomas Gölles och Andreas Trügler, som driver företaget parallellt från Dalarna och Österrike. Deras erbjudande bygger på kunskap inom AI och Machine Learning. AI var ett hett ämne under eventet och ATSEDA fick många intressanta möten med potentiella kunder.

Internationalisering och kontakter med storföretag är viktiga frågor, både för start-ups och befintliga företag. Dalarna Science Park har möjlighet att hjälpa till, både genom vårt Enterprise Europe Network-kontor och genom samarbeten med organisationer som t ex RISE och Ignite. Kontakta oss gärna för mer information!

Mässan Hightech Expo #LetsCluster Summit i Graz, Österrike.

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att ...

Läs mer

Vad kan Inkubatorn göra för ditt företag?

Nyfiken på vad Inkubatorn kan göra för ditt företags utveckling? Vilka företag har eller har varit med i inkubatorn?

Läs mer