Search

Dalarna Science Park söker ekonom

Dalarna Science Park söker ekonom

Dalarna Science Park söker en självgående och driven ekonom med utvecklat sinne för service. Vi söker dig som är kommunikativ, ansvarstagande, strukturerad och som tar egna initiativ. Du behöver känna dig bekväm och trivas i en rörlig och föränderlig miljö.

En central del av verksamheten hos Dalarna Science Park är att driva projekt. Arbetsuppgifterna omfattar främst projektplanering och -uppföljning samt redovisning till finansiärer. Du kommer få eget ansvar för ekonomihanteringen i flera projekt som Dalarna Science Park driver regionalt, nationellt och internationellt. I rollen kommer du ha löpande dialog med både intern personal och externa samarbetspartners och finansiärer. Tjänsten innefattar även arbete med bokslut och årsredovisning. Du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ekonomifunktionen med stor möjlighet att påverka till exempel nya arbetssätt och rutiner.

Vi söker dig som genom flera års erfarenhet som ekonom har gedigen kunskap inom redovisning och ekonomiuppföljning. Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav för tjänsten, liksom goda kunskaper i Excel. Erfarenhet från projektuppföljning och offentlig projektfinansiering (framförallt från Europeiska Unionen) är av värde när du söker tjänsten hos oss. Goda kunskaper i engelska behövs i kommunikationen med våra internationella kontakter och partners.

Tjänsten avser heltid alternativt deltid minst 80% med placering i Borlänge. Skicka din ansökan som ett personligt brev tillsammans med CV digitalt till mailadress personal@dalarnasciencepark.se senast 2018-08-12. Om du har frågor är du välkommen att kontakta administrativ chef Erika Hinz på tel 070-557 77 67. Om det blir aktuellt med en flytt till Dalarna kan vi erbjuda dig medflyttarservice, se www.rekryteringslots.se 

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Dalarna Science Park är innovationsarenan som stödjer utveckling av talangfulla människor och företag med tillväxtambitioner. Genom en modern miljö där affärsutveckling och kunskap möts, skapas innovativt företagande och hållbar tillväxt. Dalarna Science Park har medarbetare som är engagerade, proaktiva och ser möjligheter. För att kontinuerligt utveckla organisationen mot högre kompetens och effektivitet krävs en öppenhet för förändring.

Erika Hinz

Ekonomichef och projektstrateg

070-557 77 67