Företagsutveckling med hållbar innovation och tillväxt 

Företagsutveckling med hållbar innovation och tillväxt 

Många små och medelstora företag har behov att utvecklas, tänka nytt, växa och ställa om sin verksamhet med hållbarhet i fokus. Att ta steget vidare och ta sig an utmaningar inom bland annat hållbarhet, digitalisering, innovation och ledarskap erbjuds nu genom Dalarna Science Park. Så är du företagare i Dalarna och söker inspiration, nya verktyg och nätverk så finns möjligheten genom Dalarna Science Park. I mitten av december startar den första omgången av programmet. 

Det nya programmet är designat för utveckling av befintliga företag. Vi använder beprövade metoder och verktyg för att generera nya kunskaper inom exempelvis digitalisering, hållbar utveckling, försäljning och marknadsföring, berättar Marianne Färlin en av innovationsledarna på Dalarna Science Park, som tillsammans med Dennis Larsson utvecklat det programmet.

– Vi har ett antal företag klara för den första omgången som startar i mitten av december men det finns fortfarande möjlighet att ta in ett par till, fortsätter Marianne.   

Möjligheterna att utmana och växa med sitt företag väcker positiv respons

Vi möter  varje företags behov och utmaningar med målet att ställa om för ett mer hållbart och innovativt företagande. Vi tar tillsammans fram en individuell plan som ska leda till nya arbetssätt, produkter, tjänster och affärsmodeller. Vi vill att alla företag som är med ska ha utvecklats och stärkt sin konkurrens genom innovation, hållbara metoder och digitalisering.

Hur fungerar programmet? 

I mitten av december startar det första programmet, berättar Marianne. 
Det är viktigt är att företagen har tid att avsätta för sitt utvecklingsarbete – som genomförs i tempo och i samråd med företagets och dess förutsättningar.  Vi kommer att ses både digitalt och fysiskt tillsammans på Dalarna Science Park. Träffarna kommer att ske både i grupp och enskilt med individuell coachning. Programmet pågår under en period om ca 6 mån.         

Om jag som företagare vill vara med? 

Hör gärna av dig som företagare om du vill veta mer och vara med på en utvecklingsresa till marianne.farlin@dalarnasciencepark.se eller dennis.larsson@dalarnasciencepark.se  för mer information.   

Marianne Färlin

Affärsutvecklare

070-8397543

Dennis Larsson

Affärsutvecklare

076 - 945 30 08

HÅLLBAR INNOVATIV OMSTÄLLNING OCH TILLVÄXT FÖR DALAFÖRETAG

Dalarna Science Park letar efter befintliga företag som vill växla upp sitt hållbarhets- och innovationsarbete för att skapa tillväxt och göra företaget mer motståndskraftigt för nya kriser eller omvärldens förändring. ...

Läs mer