KONSPIRATION I NY MAGISK SHOW – FÖRST STOCKHOLM, SEDAN QATAR, USA & STORBRITANNIEN!

KONSPIRATION I NY MAGISK SHOW – FÖRST STOCKHOLM, SEDAN QATAR, USA & STORBRITANNIEN!

Nu händer det mycket för magikern Pontus Lindman, Expect Magic! Nyligen var han med i Britain´s Got Talent med världens farligaste korttrick. Han har fått affärskontakter med Qatar. Och nu i höst produceras hans egen magiska show; The Conspiracy Show” med trick som ingen annan gjort tidigare. Sedan ett år har han också varit med i Dalarna Science Parks inkubator med affärscoachning och utvecklingen går spikrakt uppåt!

Målsättningen för ett år sedan var att synas och delta i en internationell tv-show och det är nu avcheckat! Effekten av detta är nu en inbjudan till America´s Got Talent med visningar i i början av 2020. – Häftigt och nästan ofattbart, menar Pontus Lindman! Men det som jag fokuserar på just nu är min egen producerade show som kommer att ha världspremiär på Lilla Circus i Stockholm 28 oktober 2019. Och redan ett dygn efter biljettsläppet är en tredjedel av biljetterna sålda!

-The Conspiracy är banbrytande magi- och tankeläsnings-show där åskådarna är del av showen, menar Pontus Lindman. Redan från sekunden du köper biljetten är du del utav konspirationen och får tillgång till instruktioner om förberedelser inför showen! The Conspiracy bygger på egna val och tankar, det är du som deltagare som styr showen, eller? Showen bygger på en helt ny kombination av manipulativ suggestion, fingerfärdig magi och psykologisk tankeläsning.

Världspremiär? Jo, det finns redan kontakter med Qatar, USA och Storbritannien för att ta showen vidare.

Vi har jobbat med en strategisk upptrappning av Pontus Lindmans företag sedan ett år och nu börjar det hända riktigt stora saker, säger affärscoach Jörgen Bond på Dalarna Science Park. Just nu letar vi efter ett professionellt management som är van att jobba internationellt.

Jörgen Bond

Affärsutvecklare

073-920 03 60

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att...

Läs mer

VÄRLDENS MEST FARLIGA KORTTRICK!

Sedan magikern Pontus Lindman, Expect Magic, tog sina trick och illusioner från hobby till professionell nivå har hans gjort sig ett namn i internationella kretsar. Han gör trick som ingen...

Läs mer