Larsson 13.32 – vart är vi på väg?

Larsson 13.32 – vart är vi på väg?

En omvärldsspaning tillsammans med intressanta människor. Om nya tankar och idéer, framtiden och vad som väntar runt hörnet. Häng med!

Se alla avsnitt på vår Youtubekanal.

Larsson 13.32 är en serie som spelades in under perioden april till juni 2020.

Avsnitt 5  – Micael Dahlén

Idag ska vi få träffa en superhäftig man som är författare, föreläsare och ekonomiprofessor. Han kopplar gärna ihop ekonomi med filosofi. Just nu pratar han mycket om lycka och det ska vi fördjupa oss i.

Avsnitt 4 – Faisa Abdi

Idag ska vi få träffa en kvinna som drivs av nätverk, affärer och utveckling.  Hon är en sann glädjespridare, självgående och modig. Hon brinner för människors lika värde och hon gillar att lyfta andra.

Avsnitt 3 – Maria Danielsson

Idag ska vi få träffa en kulla som brinner för livet, hon väljer att prata om människan framför titlar och prestige. Hon drivs av entreprenörskap, utveckling och engagemang i samhället.

Avsnitt 2 – Mia Eriksson

Idag ska vi få träffa en kvinna som brinner för näringslivet, affärer och utveckling. Hon är en sann bokslukare, hon gillar att se sig om och resa samt att renovera. Hon är också en samhällsengagerad person med många spännande uppdrag och kontakter både i Dalarna, Sverige och internationellt.

Avsnitt 1  – Lars Lindblom

Idag ska vi få träffa en man som brinner för utveckling, företagande och samverkan. Han älskar musik, engelsk fotboll, träning och att vara ute och har hela tiden något nytt på gång.