Search

Passion för att göra skillnad

Passion för att göra skillnad

Martin och Josef Sjönneby driver företaget Helbild Studio och är ett av de företag som kommit in i inkubatorn i Dalarna Science Park under hösten. Affärsidén bygger på kommunikation med helhetstänk för dig som tänker på en hållbar värld.

– Att uppleva energin hos kreativa entreprenörer under startfasen av deras företag är en stor förmån, säger deras personliga processledare Göran Larsson som de träffar ett antal gånger i månaden. Under första tiden fokuseras processledningen på erbjudanden och strategier kring dessa.  De vill vara med och bidra till att vi uppnår Globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

– Vi vill göra skillnad och på vilket sätt kan vi göra mest skillnad utifrån den kompetens som finns i bolaget. Det är de som driver oss, säger Martin.

Martin och Josef kom i kontakt med Dalarna Science Park under våren 2018 och träffade först Christina Sjöberg och berättade om sin idé. Under utmana din affärsidé, träffade vi en processledare vid några tillfällen för att identifiera behov, målgrupp och fundera vidare på hur vi når våra potentiella kunder bäst. Efter några träffar var vi redo att söka in i inkubatorn. Efter en presentation av vår affärsidé blev vi antagna, berättar Josef.

Här kan du läsa mer om Helbild Studio, www.helbildstudio.se

Går du och bär på en affärsidé som kan leda till ett nytt företag? Gör som Martin och Josef, sök till Utmana din affärsidé. Med oss når du längre- snabbare!

Inkubatorn

Vill du utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt företag? Den som har en ny affärsidé och ambitionen att låta den utvecklas och växa, upptäcker snart att det finns mycket att ...

Läs mer

Vad kan Inkubatorn göra för ditt företag?

Nyfiken på vad Inkubatorn kan göra för ditt företags utveckling? Vilka företag har eller har varit med i inkubatorn?

Läs mer