Science Quiz innovation

Science Quiz innovation

Under Borlänge Science Festival har du möjlighet att delta i fyra olika Quiz med några olika startplatser runt om i Borlänge. Dalarna Science Park står vär för quizet Innovation som har startplats vid Dalarna Science Parks huvudentré.

Passa på att ta en promenad, lära dig något nytt och även chansen att vinna en privat visning av Dalarnas enda mjölmaskfabrik i Orsa.

Gå Quizet magisk innovation

Tid: När du vill mellan 24 september och 10 oktober
Startplats: Dalarna Science Parks huvudentré
Värd: Dalarna Science Park

När du befinner dig vid startplatsen så öppnar du webbsidan play.gpsquiz.com på din smarta mobiltelefon. Du kommer då att kunna välja att du vill delta i Science Quiz Innovation. När du valt quiz visas en karta över var frågorna finns. Frågorna visas i din telefon när du är inom 20 meters räckvidd. Observera att det inte plingar i telefonen, utan att du måste ta upp den och titta för att se frågan. Du väljer själv om du vill delta i tävlingen eller gå tipspromenaden utom tävlan. Längden på den här tipspromenaden med tio frågor, är cirka 3 km.

1:a pris i tävlingen
Privat tur i Dalarnas enda maskfabrik och besök i Orsa Rovdjurspark (4 personer)

Tävlande med flest rätt vinner. Om flera hamnar på samma resultat lottas vinnare ut bland dem. Vinnaren meddelas via epost/sms under vecka 41.

 

Elisabeth Fränne Wallin

Kommunikation

070-666 93 54

Borlänge Science Festival är tillbaka

Den 24-25 september arrangeras Borlänge Science Festival igen, både digitalt och på fysiska platser i Borlänge. Festivalen ska inspirera till att upptäcka och utveckla intresset för teknik och vetenskap. 

Läs mer

Forskarlunch: Hur kommer framtidens städer att se ut?

Hur bygger vi den hållbara framtidsstaden? Hur ska vi leva och bo i framtiden? Välkommen till ett forskarlunch om hur forskning, företag och affärer genom export av tjänster och produkter...

Läs mer

Dalarna Talks 24 september

Som innovationsarena vill Dalarna Science Park vara nytänkande och omvärldsspanande; lyssna, diskutera och lära tillsammans med intressanta människor. Under Dalarna Talks bjuder vi på nya tankar och idéer och framtidsspanar...

Läs mer