Search

Snowcamp – actionsport för unga

Snowcamp – actionsport för unga

Snowcamps affärsidé är att skapa och driva anläggningar som ger ungdomar chansen att få utlopp för sin energi och erbjuds förutsättningar att bli världsbäst inom actionsport.

– Snowcamp är glädje och energi. Vi är ett ”kulhus” med studsmattor och skumgummigropar, ett lekland för alla, små som stora, säger idébäraren och entreprenören Andreas Larsson.

Med 10 000 kvadratmeter till förfogande utomhus och 600 kvadratmeter till roligheter inomhus har deltagarna på Snowcamp i Säfsen alla möjligheter att utvecklas. Snowcamp erbjuder bra aktiviteter från de som precis har börjat studsa på sin studsmatta till medlemmar ur landslag som tränar in nya trick för att vinna tävlingar.

– Andreas har satt Snowcamp på kartan. Hans förmåga att se vad den yngre generationen gillar samt att bygga upp ett team av unga instruktörer/ledare tillsammans med en lyckad marknadsföring i sociala medier är nyckeln till framgången, säger affärscoachen Johan Holmberg. Med en fördubbling av antalet besökare från första året till en ökning på ca 35% och en stadig omsättningsökning talar siffrorna sitt tydliga språk: Snowcamp är en succé!

Ett Alumniföretag

Snowcamp var ett inkubatorföretag under perioden januari 2013 till våren 2016. Företagets utveckling har varit från ax till limpa då det startade helt från scratch i Säfsen och sedan byggde upp verksamheten där

Lyssna på vår podd!

Andreas Larsson deltar i vår podd om företagande tillsammans med sin affärscoach Johan Holmberg. Åsa Ahlgren Peters på Företagsinkubatorn pratar med Andreas om hur hans företag har utvecklats och hur han strategiskt har arbetat med kundbehov, erbjudande och kundnytta.

www.snowcamp.se

snowcamp2_sv

Poddavsnitt 2: VAD, TILL VEM, HUR & VARFÖR?

I vårt andra poddavsnitt försöker besvara frågor som vad du ska sälja, till vem, hur du ska sälja och varför kunden ska köpa?

Läs mer

Inkubatorn

Vill du utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt företag? Den som har en ny affärsidé och ambitionen att låta den utvecklas och växa, upptäcker snart att det finns mycket att ...

Läs mer

Teknikmässan 2017

15-16 mars fylls Galaxen med elever från Falun och Borlänge för att få inspiration och information om olika yrken inom teknikområdet. Hur är det att jobba som ingenjör? Hur utbildar ...

Läs mer

Jörgen Steen

Affärsutveckling

070-522 71 58