Search

Spännande och nervöst att möta en helt ny publik

Spännande och nervöst att möta en helt ny publik

Peopl förbättrar det psykosociala arbetsmiljöarbetet i organisationer genom att samla och förenkla alla arbetsmoment i en applikation. För en tid sedan var Oscar Sandelin, William Reimer och Kalle Liljeberg på ett pitchingsevent, Ignite. Att pitcha på Ignite var en ny upplevelse. En helt ny typ av publik, så visst var det nervöst, säger Oskar Sandelin.

Hela pitchingseventet hade fokus på HR och publiken bestod av personer med olika koppling till personal och rekrytering på storbolag som exempelvis IKEA, Skatteverket och Systembolaget.

– Vår pitch fick högst applåder vilket tyder på att publiken gillade det. Det ligger mycket jobb i att driva bolag och det kändes skönt att få en sådan positiv respons, berättar Oskar.

Det var en fantastisk möjlighet att få träffa alla dessa kompetenta och duktiga människor och knyta nya kontakter. Att få en inblick i hur storbolagen arbetar kring arbetsmiljö, gav oss nya insikter hur vi kan utveckla vårt företag, fortsätter Oskar.

Ignite är ett projekt mellan ett antal inkubatorer i Sverige och branschorganisationen SISP (Swedish Incubator and Science Parks) för att öka samarbetet mellan startups och storbolagen i Sverige.

Peopl är ett av företagen som deltar i Dalarna Science Parks Inkubator. Har du en innovativ affärsidé och vill växa? Med oss når du längre- snabbare.

 

Victoria Ställberg

Ansvarig Affärsutveckling

070-671 04 51

Christina Sjöberg

Ansvarig Kontakt & Kommunikation

070-352 31 98

Vad kan Inkubatorn göra för ditt företag?

Nyfiken på vad Inkubatorn kan göra för ditt företags utveckling? Vilka företag har eller har varit med i inkubatorn?

Läs mer

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att ...

Läs mer

Inkubatorn

Vill du utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt företag? Den som har en ny affärsidé och ambitionen att låta den utvecklas och växa, upptäcker snart att det finns mycket att ...

Läs mer