Thomas bidrar med finansieringsråd

Thomas bidrar med finansieringsråd

Sedan några veckor har inkubatorn utökat gruppen med Thomas Eriksson, expert inom finansiering och affärsekonomi. Företag och bolag som vill diskutera ekonomi och finansieringslösningar är välkomna att kontakta Thomas, som har gedigen kunskap från bankvärlden.

-Jag kommer att på deltid arbeta i gruppen för affärsutveckling och ska på bästa sätt bidra med mina kunskaper. Jag tycker verkligen att det ska bli kul att dela med mig av mina erfarenheter och förhoppningsvis hjälpa våra inkubatorföretag på vägen!

Tveka inte att höra av dig till affärsutvecklingsteamet och inkubatorn; där finns Thomas Eriksson och nås lättast på thomas.eriksson@dalarnasciencepark.se

Thomas bidrar med finansieringsråd

Sedan några veckor har inkubatorn utökat gruppen med Thomas Eriksson, expert inom finansiering och affärsekonomi. Företag och bolag som vill diskutera ekonomi och finansieringslösningar är välkomna att kontakta Thomas, som ...

Läs mer

Nya affärsidéer och bolag växer tillsammans med inkubatorn

Sveriges inkubatorer spelar en avgörande roll för tillväxten av nya kunskapsintensiva företag med hög tillväxtpotential genom affärsutveckling och stöd som accelererar företagets utveckling.

Läs mer