Search

Utmana din affärsidé

Utmana din affärsidé

Går du och bär på en idé som kan leda till ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som bör få en chans. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

I första steget får du tillsammans med oss utmana din affärsidé. Då får du identifiera behov, målgrupp och fundera vidare på hur du bäst når dina kunder.

Några frågeställningar att fundera på

· Finns det en kund?
· Vilka behov har kunden?
· Vad erbjuder du som svarar mot kundens problem?
· Hur ska du nå kunden?
· Hur ska du ta betalt?
· Varför ska kunden välja just ditt erbjudande?
· Vad är ditt mål med företaget?

Det första steget, att utmana affärsidén är kostnadsfri och antagning sker löpande. Därefter går det att söka vidare till inkubatorn. Anmäl dig till ”Utmana din affärsidé” genom att kontakta Christina Sjöberg. Hennes kontaktuppgifter hittar du nedan.

Christina Sjöberg

Chef Kontakt & Kommunikation

070-352 31 98

Ansökan utmana din affärsidé

[gravityform id="34" title="true" description="true"] Din ansökan behandlas konfidentiellt och tas endast emot av Christina Sjöberg eller någon annan av oss som jobbar med affärsutveckling. Vi arbetar under sekretess.

Läs mer

Inkubatorn

Vill du utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt företag? Den som har en ny affärsidé och ambitionen att låta den utvecklas och växa, upptäcker snart att det finns mycket att ...

Läs mer

Vad kan Inkubatorn göra för ditt företag?

Nyfiken på vad Inkubatorn kan göra för ditt företags utveckling? Vilka företag har eller har varit med i inkubatorn?

Läs mer