VÄRLDENS MEST FARLIGA KORTTRICK!

VÄRLDENS MEST FARLIGA KORTTRICK!

Sedan magikern Pontus Lindman, Expect Magic, tog sina trick och illusioner från hobby till professionell nivå har hans gjort sig ett namn i internationella kretsar. Han gör trick som ingen annan gjort! Och han skapar dem själv och säljer internationellt. Pontus arbetar över hela världen och i samarbete med flera av världens största företag inom magiproduktion. Nu har han precis varit med i det brittiska talangprogrammet Britain´s Got Talent som sänds på ITV. Sedan ett år har han också varit med i Dalarna Science Parks inkubator med affärscoachning och utvecklingen går spikrakt uppåt.

  • Att vara med i Britain´s Got Talent är stort – världens största talangjakt! Och jag fick fyra solklara JA från juryn! Det känns stort och en riktig kick, menar Pontus Lindman. Mitt trick presenteras som ”världens mest farliga korttrick” och innebär en kombination av tankeläsning, utbrytning och korttrick. Jag blir inlåst i en vattenfylld tank med fastlåsta händer och en kortlek. Konsten är att frigöra händerna, lösa låskombinationen och komma fram till rätt kort samt ta mig ur vattentanken. En kombination av trick som ingen annan har gjort tidigare!
    Vill du se hur ITV presenterar världens farligaste trick med Pontus Lindman? https://www.youtube.com/watch?v=4riF5U1foKo

MAGISK UTVECKLING FÖR PONTUS LINDMAN

  • En extremt innovativ magiker och talang som vet vad han vill! Pontus är nu inne i våra affärsprocesser och vi bidrar med stöd och coachning för att rusta Expect Magic att växa snabbt och vid rätt tillfälle – för det kommer att hända mycket, var så säker! Frågan är bara när, säger affärscoach Jörgen Bond på Dalarna Science Park.

Men det är inte bara internationellt som Pontus syns. Även nationellt kommer man att kunna följa honom.

  • Just nu bygger jag också upp en show i Stockholm med start hösten 2019. Där vill jag visa en magisk show ”The Conspiracy Show” med trick som ingen annan gjort tidigare. Showen har en unik struktur och är i form av en thrillerhistoria. Ingen annan har tidigare satt upp en show av detta slag utan även här är jag först ut med ett eget magiskt koncept, menar Pontus.

För mer information: följ Pontus Lindman på https://pontuslindman.com och på instagram med 11 600 följare! https://www.instagram.com/Expect_Magic/ samt https://www.facebook.com/PontusLindman.se/

Kontakt affärscoach Jörgen Bond 073-920 03 60 jorgen.bond@dalarnasciencepark.se

Ny energi och fler idéer efter varje möte

Pontus Lindman som driver företaget Expect Magic är ett av de företag som kommit in i inkubatorn under våren. Han träffar sin processledare regelbundet där de arbetar med både långsiktiga...

Läs mer

Vill du vara med och påverka Borlänges nya område Jakobsdalen?

Tillsammans workshopar vi kring det tilltänkta mobilitetshuset som ska bli en ny mötesplats i Jakobsdalen– med fokus på hållbarhet och kreativitet. Kom och var med!

Läs mer