Vi söker en affärscoach

Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena. Vi har ett nära samarbete med regionens näringsliv, akademi och samhälle. Vi driver eller medverkar inom forskning- och innovationsprojekt som gör skillnad för människor och företag i vår region. Vi erbjuder en företagsinkubator där vi stöttar innovativa startups i Dalarna och vi är en plattform för samhällsutveckling med kontakter i hela världen. Vi skapar förutsättningar för att Dalarnas företag ska lyckas globalt men stanna lokalt.

Vår ledstjärna är de globala målen, både för den egna verksamheten och för de företag vi arbetar med. Tillsammans arbetar vi för att utveckla inte bara Dalarnas, utan Sveriges, bästa företag och vi brinner för att det vi gör ska skapa konkret nytta. Nu förstärker vi vårt team med ytterligare en affärscoach som vill vara med och bidra, kanske är det du?

Brinner du för att stötta och utveckla ambitiösa team? Skulle du med engagemang kunna agera bollplank för startups kring allt från finansiering till produktutveckling? Då hoppas vi att du söker det här jobbet.

Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och digitala intervjuer sker löpande. Din ansökan gör du på nxtjobb.se, välkommen med din ansökan, klicka på länken nedan för mer information om tjänsten och ansökningssidan.