Search

Möten & Lokaler

Möten & Lokaler

Dalarna Science Park ger dig möjligheten att arrangera events, hyra lokaler och kontorsplatser, jobba tillsammans i coworking space och erbjuder allmänna utrymmen för motiverande möten i inspirerande sammanhang. 

LOUNGEN

I foajén finns Loungen, en öppen plats där du bara kan slå dig ner och jobba en stund, perfekt mellan dina möten eller när du vill byta miljö en stund. Det finns flera sittgrupper på entréplan där du är välkommen att slå dig ner. Köp en kaffe i Starbucksmaskinen och koppla upp dig på det fria Wifi.

WORKFLOW

För dig som vill sitta tillsammans med andra i inspirerande kontorsmiljö finns Workflow office och coworking space Workflow Open på andra våningen i huset.

HYR KONTORSLOKALER

Letar du efter lokaler i inspirerande miljö är du välkommen till Dalarna Science Park. Här huserar 700 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

BOKA KONFERENS

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer.

RESTAURANG JULIUS CARLSSON

Kreativa idéer kräver näring för både kropp och själ. Restaurang Julius Carlsson ligger mitt i hjärtat av Dalarna Science Park och är en viktig samlingsplats där kroppen ges ny energi efter krävande arbetspass. Med kunskap, erfarenhet och personligt engagemang tar restaurangpersonalen hand om dig och dina gäster.

Charlotte Nilsson

Förvaltare fastigheten

0243-738 77

Elin Holst Granlund

Chef Utveckling och Samverkan

070-990 04 85

Susanne Ohlson Berglund

Möten & Konferens

0243-734 00

Tina Persson

Möten & Konferens

0243-734 00

Hitta till oss

Det är lätt att hitta till Dalarna Science Park från riksväg 50 eller E16. Om du tar tåget tar det c:a 10 min att promenera en kilometer från Borlänge Centralstation. Hitta nästa ...

Läs mer