Search

Mötesplatser

Mötesplatser

Dalarna Science Park ger dig möjligheten att arrangera events, hyra lokaler och kontorsplatser, jobba tillsammans i co-working space och erbjuder allmänna utrymmen för motiverande möten i inspirerande sammanhang. 

Workflow Open

För dig som vill sitta tillsammans med andra i inspirerande kontorsmiljö finns Workflow Open på andra våningen i huset.

Workflow Office

Vill du ha ett eget kontorsrum i en inspirerande miljö finns Workflow Office. Du har då möjlighet att ta en kaffe med andra företagare i det gemensamma fikarummet.

HYR KONTORSLOKALER

Letar du efter lokaler i inspirerande miljö är du välkommen till Dalarna Science Park. Här huserar 700 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

BOKA KONFERENS

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer.

RESTAURANG JULIUS CARLSSON

Kreativa idéer kräver näring för både kropp och själ. Restaurang Julius Carlsson ligger mitt i hjärtat av Dalarna Science Park och är en viktig samlingsplats där kroppen ges ny energi efter krävande arbetspass. Med kunskap, erfarenhet och personligt engagemang tar restaurangpersonalen hand om dig och dina gäster.

Kontakta Hushagen

Charlotte Nilsson
Förvaltare Dalarna Science Park

0243-73877
charlotte.nilsson@hushagen.se