Search

Boka möteslokaler

Boka möteslokaler

Dalarna Science Park är en inspirerande mötesplats och här finns lokaler för det lilla mötet eller till den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer.  Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss. Med ett samtal, eller mail till oss så bokar du hela konferensen med lokal, teknik och förtäring. I restaurangen lagas all mat från grunden oavsett om det är till 2 eller 300 personer.

HÖRSALEN

I vår härliga Hörsal finns plats för 260 personer sittandes i gradängsittning varav 220 är skrivplatser.

LJUSGÅRDEN

Vår härliga ljusgård kan användas för utställning, mässor och kundträffar.

Vår flexibla möteslokal Christopher erbjuder din konferens flera möjligheter till möblering och grupparbeten upp till 50 personer.

KARIN

Rummet Karin passar utmärkt för ert styrelsemöte eller för grupparbeten upp till 10 personer.

Kontakt

0243-734 00
konferens@dalarnasciencepark.se

Tina Persson

Möten & Konferens

0243-734 00

Susanne Ohlson Berglund

Möten & Konferens

0243-734 00

Hitta till oss

Det är lätt att hitta till Dalarna Science Park från riksväg 50 eller E16. Om du tar tåget tar det c:a 10 min att promenera en kilometer från Borlänge Centralstation. Hitta nästa ...

Läs mer

Restaurang Julius Carlsson

Restaurang Julius Carlsson är en viktig samlingsplats som bjuder på hemlagat och catering. Med kunskap, erfarenhet och personligt engagemang tar restaurangpersonalen hand om dig och dina gäster.

Läs mer