Search

Restaurang Julius Carlsson

Restaurang Julius Carlsson

Kreativa idéer kräver näring för både kropp och själ. Restaurang Julius Carlsson ligger mitt i hjärtat av Dalarna Science Park och är en viktig samlingsplats där kroppen ges ny energi efter krävande arbetspass. Med kunskap, erfarenhet och personligt engagemang tar restaurangpersonalen hand om dig och dina gäster.

Vi använder, i mesta möjliga mån, närproducerade råvaror av hög kvalitet. All mat lagas på plats, från grunden och med mycket kärlek! Vi har även ett stort antal menyer som kan avnjutas hos oss eller beställas som catering.

Dagens lunchbuffé mån–fre kl. 11.00–14.00.

Lunch Meny v 49

Restaurang Julius Carlsson
Dalarna Science Park

Måndag
Dillkött på högrev från Siljans chark med rostade rotfrukter.
Pasta carbonara med fläsksida från dalagris samt färskriven Grana padano.

Tisdag
Pannbiff med löksky, kokad potatis samt rårörda lingon och saltgurka.
Fiskgratäng med citron & blåmusslor.

Onsdag
Rimmat fläskbog från Dalarna med senapscrème på Liss Ellas senap samt rotmos.
Panko panerad färsk långa med syrade rotfrukter dillaioli och potatis från Roslunds i Stora Skedvi.

Torsdag
Hamburgare med briochebröd syltad rödlök, dressing och klyftpotatis.
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor, till det egenlagad sylt och vispad grädde.

Fredag
Julius Carlssons Klassiska Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor samt potatispuré.

Vegetarisk meny serveras varje dag
Risottobiffar med picklad blomkål, dillaioli och friterat tunnbröd.
Bakad sötpotatis med friterad ostronskivling samt tomat och bönragu.
Tagliatelle med skogssvampsås och färskriven Grana Padano.

Välkomna!