Search

Restaurang Julius Carlsson

Restaurang Julius Carlsson

Kreativa idéer kräver näring för både kropp och själ. Restaurang Julius Carlsson ligger mitt i hjärtat av Dalarna Science Park och är en viktig samlingsplats där kroppen ges ny energi efter krävande arbetspass. Med kunskap, erfarenhet och personligt engagemang tar restaurangpersonalen hand om dig och dina gäster.

Vi använder, i mesta möjliga mån, närproducerade råvaror av hög kvalitet. All mat lagas på plats, från grunden och med mycket kärlek! Vi har även ett stort antal menyer som kan avnjutas hos oss eller beställas som catering.

Dagens lunchbuffé mån–fre kl. 11.00–14.00.

Lunch Meny v 24

Måndag
Pankopanerad svensk kycklingfilé med pestoaioli samt stekt grönsaksris.

Tisdag
Biffar på nötfärs från Siljans chark med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag
Panerad färsk sej med syrad fänkål, kräftstjärtar, dill samt vitvinssås på riktigt.
Lasagne på nötfärs från dalarna.

Torsdag
Marinerade fläskkarrémedaljonger med champinjonsås samt råstekt potatis.
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor, till det egenlagad sylt & vispad grädde.

Fredag
Tjälknöl på ytterlår från Siljans chark serveras med rotfruktsgratäng och skysås.

Vegetarisk meny serveras varje dag.
Panerade risottobollar med pestoaioli samt tapenade & soltorkade tomater.
Grillad portabellosvamp med Puy linser och tomatconcassé.
Sparris Kornotto med örtbakad zucchini och fetaost.

Varje dag serverar vi medvetet salladsbord, vegetariskt, varm soppa, egen bakat färskt bröd, vispat smör, vatten/mineralvatten.

Välkomna!