Search

Restaurang Julius Carlsson

Restaurang Julius Carlsson

Kreativa idéer kräver näring för både kropp och själ. Restaurang Julius Carlsson ligger mitt i hjärtat av Dalarna Science Park och är en viktig samlingsplats där kroppen ges ny energi efter krävande arbetspass. Med kunskap, erfarenhet och personligt engagemang tar restaurangpersonalen hand om dig och dina gäster.

Vi använder, i mesta möjliga mån, närproducerade råvaror av hög kvalitet. All mat lagas på plats, från grunden och med mycket kärlek! Vi har även ett stort antal menyer som kan avnjutas hos oss eller beställas som catering.

Dagens lunchbuffé mån–fre kl. 11.00–14.00.

Lunch Meny v 8

Måndag
Asiatisk fläskgryta, med ingefära, chili och savojkål samt stekt ris.

Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon.

Onsdag
Panerad färsk torsk med sås på Liss Ellas senap och tomat.

Torsdag
Färs spett med timjan & rosmarin serveras med skogssvampsås och vitlöksstekt potatis.
Ärtsoppa med fläsk och pannkaka, samt egen jordgubbssylt och vispad grädde.

Fredag
Högrev bakad i 72 timmar med örtslaw & BBq sås samt råstekt potatis.
Fredagsdessert!

Vegetarisk meny serveras varje dag.
Bakad kål Asian style! med glasnudlar.
Brässerad endive med matvete samt höstärta och friterade ostbollar.
Biffar på betor, pepparrotscremé och syrade rotfrukter.

Välkomna!

Att bygga digitala snabbväxande företag

Nyfiken på höra om hur mer om den digitala hälsotjänsten KRY? Välkommen att lyssna på leksandsbördiga grundaren Josefin Landgård

Läs mer

Att bygga digitala snabbväxande företag

Nyfiken på höra om hur mer om den digitala hälsotjänsten KRY? Välkommen att lyssna på leksandsbördiga grundaren Josefin Landgård

Läs mer

Att bygga digitala snabbväxande företag

Nyfiken på höra om hur mer om den digitala hälsotjänsten KRY? Välkommen att lyssna på leksandsbördiga grundaren Josefin Landgård

Läs mer