Search

Workflow

Workflow

Workflow är ett coworking space för dig som vill sitta tillsammans med andra i inspirerande kontorsmiljö på andra våningen i Dalarna Science Park. Lokalerna är skapade för att främja kreativitet och innovation med gott om mötesplatser där du kan träffa företagare, studenter, forskare, entreprenörer och andra organisationer. Vår miljö är avsedda för människor som älskar inspiration och vår passion för att bidra till ett roligare arbetsliv!

Kort sagt- den gemensamma nämnaren är ett öppet sinne och energirik gemenskap!

OPEN

Fast plats, flexplats eller klippkort. Vad passar dig bäst? Fast plats har du en egen skrivbordsplats där du även har möjlighet att låsa in dina personliga tillhörigheter. Flexplats är för dig som slår gärna byter plats, du slår dig ner på en de lediga drop-down platser och börjar jobba.  Vill du ha tillgång till denna inspirerande miljö ibland? Då är det Klippkort som är det bästa alternativet för dig. Oavsett vilket alternativ du väljer i Open har du möjlighet att boka mötesrum om du behöver ha ett enskilt rum för en möte. Kom och börja jobba! Läs mer om Workflow Open.

OFFICE

Vill du ha ditt eget kontor, men ändå möjlighet att ta en kaffe med spännande och trevliga människor, så finns Office. Rummen inreder du som det passar dig. I fikarummet kommer du med all säkerhet träffa glada och intressanta människor. Fikarummet binder ihop Workflow Open med Workflow Office och är hjärtat av vårt coworking space. Läs mer om Workflow Office.

Vill du veta mer om Workflow och våra olika erbjudanden? Kontakta oss gärna!

Charlotte Nilsson

Förvaltare fastigheten

0243-738 77