Search

Utveckla din idé

Utveckla din idé

Bär du på en idé som skapar nya kundvärden, eller som kan bli en ny produkt, tjänst eller rentav ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som aldrig får en chans. Tillsammans tittar vi på potentialen för din affärsidé. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

I ett första möte berättar ni om din affärsidé, ambition, vilka ni är i teamet och att vi berättar kring våra erbjudande. I det första steget, utmana din affärsidé, får du tillsammans med en processledare identifierar behov, målgrupper och planerar för hur du bäst når dina kunder. Denna del är kostnadsfri. Anmäl dig genom att klicka på ansökan nedan.

Ambitionen är att du som entreprenör snabbt ska veta om idén håller, undvika fallgropar och nå målet att skapa ett hållbart företag.

Christina Sjöberg

Chef Kontakt & Kommunikation

070-352 31 98

Victoria Ställberg

Chef Affärsutveckling

070-671 04 51

Inkubatorn

Vill du utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt företag? Den som har en ny affärsidé och ambitionen att låta den utvecklas och växa, upptäcker snart att det finns mycket att ...

Läs mer

Ny energi och fler idéer efter varje möte

Pontus Lindman som driver företaget Expect Magic är ett av de företag som kommit in i inkubatorn under våren. Han träffar sin processledare regelbundet där de arbetar med både långsiktiga ...

Läs mer