Search

Har du en ny affärsidé?

Har du en ny affärsidé?

Bär du på en idé som skapar nya kundvärden, eller kan bli en ny produkt, tjänst eller rent av ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som aldrig får chansen. Vi hjälper dig att avgöra om din idé är värd att satsa på. Låt inte drömmen stanna i byrålådan!

I första steget får du tillsammans med en processledare utmana din affärsidé. Du identifiera behov, målgrupp och fundera vidare på hur du bäst når dina kunder.

· Finns det en kund?
· Vilka behov har kunden?
· Vad erbjuder du som svarar mot kundens problem?
· Hur ska du nå kunden?
· Hur ska du ta betalt?
· Varför ska kunden välja just ditt erbjudande?
· Vad är ditt mål med företaget?

Utmana affärsidén är kostnadsfri och antagning sker löpande. Anmäl dig i formuläret nedan. Därefter kontaktar vi dig. Ambitionen är att du som entreprenör snabbt ska veta om idén håller, undvika fallgropar och nå målet att skapa ett hållbart företag.

Din ansökan behandlas konfidentiellt och tas endast emot av Christina Sjöberg eller någon annan av oss som jobbar med affärsutveckling. Vi arbetar under sekretess.

Ansökan Utmana din affärsidé

Inkubatorns första steg, Utmana din affärsidé, riktar sig till dig som har en idé/affärsidé med säte i Dalarna och viljan att växa lite snabbare än andra. Du har förmågan och glöden men ännu inte kommit igång med själva företagandet alternativt att du redan bedriver en verksamhet och vill satsa för att lyfta den ytterligare ett steg.
  • Några frågor som du kan tänka på när du beskriver din idé. Vad säljer du? Vem säljer du till? Hur ska du sälja/göra affärer? Varför ska kunden köpa din produkt/tjänst?
  • Varför vill du starta och driva affärsidén/företagsidén?
  • Skriv in alla i teamet och deras kontaktuppgifter.

 

 

Christina Sjöberg

Chef Kontakt & Kommunikation

070-352 31 98

Inkubatorn

Vill du utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt företag? Den som har en ny affärsidé och ambitionen att låta den utvecklas och växa, upptäcker snart att det finns mycket att ...

Läs mer

Innovation

Innovation involverar människor med engagemang och kompetens utanför företaget och du kommer snabbare framåt.

Läs mer