Search

Läs om inkubatorföretag

Läs om inkubatorföretag

Bli inspirerad av företagare och läs mer om deras utvecklingsresa. Nedan kan du läsa om några av de företag som deltar i inkubatorprocessen.

– Inkubatorn kan bidra till att företag utvecklas snabbare och vi är alltid intresserade av nya spännande affärsidéer, säger Victoria Ställberg, ansvarig för Affärsutveckling på Dalarna Science Park.

CRONA CRAFT
Ska ta svenskt hantverk ut på en internationell marknad genom en ny innovativ affärsmodell. Crona Craft har sitt ursprung i Leksands Hemslöjd som bildades 1904 av Gustaf Ankarcrona då han såg att industrialismens intågande gjorde att dräkten och slöjden hotades i Sverige. Syftet var då att arbeta för att bevara dräkten och hemslöjdens utveckling i bygden.

TEBRITO
Tebritos mål är att producera en hållbar, ny proteinråvara med hög funktionalitet baserad på mjölmask och därmed vara en vital del i en klimateffektiv livsmedelsproduktion.

PEOPL
Peopl förbättrar det psykosociala arbetsmiljöarbetet i organisationer genom att samla och förenkla alla arbetsmoment i en applikation.

EXPECT MAGIC
Affärsidén bygger på utveckling av sitt produktionsbolag för varor och tjänster inom magi.

ISAKSSONS ROSTFRIA
Utvecklar miljöteknikerbjudandet för att skapa ännu fler affärer.

VIQMA SYSTEM
Utvecklar system för att skapa struktur och att få överblick över hur företaget uppfyller olika krav som ställs på deras verksamheter. Det kan exempelvis handla om miljökrav, kvalitetskrav och arbetsmiljö.

 

Möt processledaren Eva

Det är en härlig känsla att möta ögon som glittrar av iver. Den där fulla övertygelsen hos en entreprenör om att just den här briljanta idén är exakt vad världen behöver, ...

Läs mer

Inkubatorn

Vill du utveckla din affärsidé till ett framgångsrikt företag? Den som har en ny affärsidé och ambitionen att låta den utvecklas och växa, upptäcker snart att det finns mycket att ...

Läs mer

Utmana din affärsidé

Bär du på en idé som skapar nya kundvärden, eller som kan bli en ny produkt, tjänst eller rentav ett nytt företag? Det finns alldeles för många goda idéer som aldrig får ...

Läs mer