Search

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network

För mindre företag kan det vara ett stort steg att gå från att vilja växa internationellt till att göra verkstad av det. Enterprise Europe Networks ger stöd till små och medelstora företag som vill göra affärer med andra länder. 

Nätverket som tar Europa till företagen

För mindre företag kan det vara ett stort steg att gå från att vilja växa internationellt till att göra verkstad av det. Som företagare i vår region kan du dra nytta av följande kostnadsfria tjänster:

  • Internationella affärskontakter
  • Matchmaking och företagsresor
  • Information och rådgivning
  • Service vid teknik- och forskningssamarbeten

Enterprise Europe Network sitter också med i beslutsgrupperna för Tillväxtverkets affärsutvecklingscheckar i Dalarna och Gävleborg, som företag med intresse för internationalisering kan söka. Kontakta oss på Enterprise Europe Network för mer information.

Utländska företag söker svenska affärspartners!

Inom Enterprise Europe Network får vi in många förfrågningar från utländska företag som söker svenska affärspartners. Via EEN match kan du själv göra egna sökningar i Enterprise Europe Networks databas.

Vill du hålla dig uppdaterad och bli inbjuden till våra seminarier, klicka här. Eller följ oss på Facebook.

OM EEN-NÄTVERKET


VAD? Enterprise Europe Network (EEN) är ett omfattande nätverk som arbetar med information och rådgivning till små och medelstora företag. Nätverket består av 600 organisationer i mer än 47 länder som arbetar med att främja konkurrenskraft och innovation.

VILKA LIGGER BAKOM? EU-kommissionen är initiativtagare till Enterprise Europe Network och Tillväxtverket koordinerar och finansierar verksamheten i Sverige. De svenska EEN kontoren är regionalt indelade där varje kontor servar små och medelstora företag inom sin region.

VEM KAN VÄNDA SIG TILL OSS? EEN-kontoret på Dalarna Science Park arbetar för Dalarna och Gävleborg och finns representerade med kontor i Borlänge, Falun och Gävle.

Vår europeiska hemsida

Vår svenska hemsida

SAMARBETE
Vi samarbetar med Future Position X i bl a projektet TRIIP,  The Regional Innovation Internationalization Project. Här får du som har innovativa idéer, eller som representerar ett mikroföretag nu chansen att lyckas internationellt. Läs mer här

 

Marie Ericson

Projektledare Enterprise Europe Network

070-621 12 46

Patricia Eresjö

Kommunikatör & Affärsrådgivare Enterprise Europe Network

070- 627 00 82

Xina Liu Lang

Projektkoordinator Kina

072-039 01 72