Search

Innovation

Innovation

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet. 

För oss betyder innovation att inspirera företag och organisationer att ha modet och våga öppna upp nya arbetssätt där människor med engagemang och kompetens bjuds in i utvecklingsprocessen. Att arbeta med innovation ger helt nya möjligheter att lyssna och få in nya insikter i utvecklingsarbetet. Vi kan inte garantera ett nytt Spotify eller ett nytt Klarna men det vi kan garantera är att du får insikter och idéer som du inte kände till, vilket självklart kan leda till utveckling av er organisation eller nya produkter och tjänster.

En neutral arena

För oss är det viktigt att långsiktigt stärka er egen innovationsförmåga och därför jobbar vi med att ta fram olika erbjudanden, tjänster och paket som ska göra det lätt för er. Vår roll är att vara en neutral part – en brygga mellan er, ny kunskap och nya relationer. Vi kommer att hjälpa er och vara med för att ni enkelt ska kunna testa att utveckla er verksamhet med nya spännande metoder som innovation innebär.

Vi vill hjälpa er med att hitta:

  • nya idéer och insikter som leder din verksamhet framåt
  • nya samarbeten som gör att ni ökar er kompetens och er omvärldskunskap
  • sätt att öka ert kreativa arbete för att långsiktigt stärka er innovationsförmåga

Hör av er till oss så hittar vi bästa möjliga väg framåt tillsammans.

 

Victoria Ställberg

Chef Affärsutveckling

070-671 04 51

Elin Holst Granlund

Chef Utveckling och Samverkan

070-990 04 85