Search

Historik

Historik

Vi har rötterna i Stiftelsen Teknikdalen och har arbetat med innovation och entreprenörskap sedan 1987, vilket gett oss en långsiktig och brett förankrad regional plattform. Vi har tillgång till bred erfarenhet och kompetens i vår egen organisation samt omger oss av ett gediget nätverk av kvalificerade resurser.

Vi är en rörlig och anpassningsbar organisation. Det betyder att organisation och struktur ständigt förändras för att anta nya utmaningar. Vi uppskattas för vår tydlighet och smidighet.

Under de tio första åren i Företagsinkubatorn har mer än 2000 ideér utvärderats och fler än hundra företag etablerats och vidareutvecklats.

På bilden från 1978 syns nuvarande Trafikverket till vänster, men ännu har varken Teknikdalen, Högskolan eller Kupolen byggts.

Vad vi gör

Dalarna Science Park är en innovationsarena som stödjer utveckling av människor och företag med tillväxtambitioner. Vi vill bidra till högkvalitativ näringslivsutveckling i Dalarna, till nytta för företagens konkurrenskraft och innovationsförmåga.

Läs mer

Vilka vi är

Dalarna Science Park har sina rötter i Stiftelsen Teknikdalen och har arbetat med innovation och entreprenörskap sedan 1987, vilket har gett oss en långsiktig och brett förankrad regional plattform.

Läs mer