Search

Workflow Open

Workflow Open

Här är möjligheternas plats där du kan hyra möblerade arbetsplatser. Här finns en öppen kreativ miljö där du kan hyra en plats under kortare eller längre tid utifrån ditt behov. Även om du arbetar med ditt kommer du märka av att det ger energi att sitta tillsammans. Tillfälliga kollegor kan ge värdefull input och nya projekt skapas på plats. Workflow Open passar dig som är nyfiken och öppen.

Du möts av en välkomnande lounge med sittplats och förvaringsskåp. Genom lokalen går Broadway som ger en naturlig avdelning mellan flexplatserna och de fasta platserna. Behöver du sitta ostört sätter du dig i ett av de ljudisolerade rummen.

Kort sagt – den gemensamma nämnaren är ett öppet sinne & energirik gemenskap!

Aktiviteter i Workflow Open hittar du här.

 

OLIKA MÖJLIGHETER, VAD PASSAR DIG BÄST?

FAST PLATS

En egen arbetsplats i en öppen miljö där du sitter tillsammans med andra. Du delar inte arbetsplatsen med andra när du inte är där så du kan ställa fram ett inramat foto på din favoritkompis om du vill. (höj- och sänkbart skrivbord)  Om du behöver lite extra plats finns det låsbar förvaring i entrén till våningsplanet.

FLEXPLATS

Skrivbordsplats när du behöver det enligt principen först till kvarn. Du bokar din plats och sätter dig var du vill på vid våra dropdown-platser. Kanske hamnar du bredvid en startup ena dagen, en driven entreprenör nästa och en kreativ själ den tredje. Behöver du fokus och tystnad har du tillgång till våra avskiljda stugor.

KLIPPKORT

Passar dig jobbar på annan ort och vill jobba här ibland, så passar klippkort dig. Du har möjlighet att boka mötesrum om du har behov av ett enskilt rum för en möte. Kom och börja jobba!

Ladda ner info och priser om Workflow Open.

VILL DU HYRA PLATS I WORKFLOW OPEN?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Charlotte Nilsson

Förvaltare fastigheten

0243-738 77