Innovations- och utvecklingsprogram för livsmedelsföretag

Hur lönsamt kan ditt företag bli? Och hur hållbart?

En chans att lyfta blicken tillsammans

Vi vet att många livsmedelsföretagare har fullt upp med vardagen och ont om tid för det strategiska arbetet. Kanske är du en av dem som går runt med en oro för vad som väntar och beslut som måste fattas?

Eller är du snarare nyfiken på hur lönsamt och hållbart ditt företag skulle kunna bli?

Oavsett vilket, nu kan du få hjälp att komma vidare. 

Om innehållet

Programmet omfattar upp till åtta månader och riktar sig till små och medelstora livsmedelsföretag i Dalarna. Som deltagare träffar du regelbundet en erfaren affärscoach och du får även chans att rådgöra med externa experter.  

Vi utgår alltid från din situation och lotsar dig till kontakter och nätverk som kan bidra till din utvecklingsresa. Programmet ger dig även konkret stöd i form av verktyg, modeller och metoder som kan stärka företaget, både på kort och lång sikt.  

Ur innehållet

Programmet kan bland annat omfatta idé- och konceptutveckling, affärsstrategi, hållbarhet, digitalisering, innovation, produktutveckling, kommunikation och finansiering.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Vi träffar gärna dig för ett första möte och berättar mer. Det är självklart kostnadsfritt och utan förpliktelser. Du hittar våra kontaktuppgifter här nedan.

Intresserad av coachning i annan form?

Om du vill få kortsiktigt stöd i företagsutvecklingsfrågor, kan du också boka ett möte med oss. Vi ställer frågor som kan leda fram till nästa steg i utvecklingsresan och lotsar dig vidare till relevanta kontakter och nätverk.  

 

David Levrén

Affärscoach med mångårig erfarenhet från livsmedelsbranschen

070-360 44 03

Johan Nestor

Affärscoach med erfarenhet från ledarskap och utvecklingsfrågor inom bland annat IKEA och stora industriföretag

073-353 12 18

Anna Torsgården

Hållbarhetsstrateg

070-577 99 57

Pernilla Löfling

Cirkulära lösningar inom livsmedelsindustri

073-095 75 75