Search

Utveckla företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning och internationalisering.

Affärsutveckling

Vi erbjuder affärsutveckling inom ett flertal områden. Anpassade processer efter varje företags utmaningar och behov.

Läs mer

Boka ett möte

Vill du utveckla ditt företag till nästa nivå? Boka ett möte för att se om våra erbjudanden passar ditt företag. Fyll i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Läs mer

Kontakter i världen

Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

Hitta rätt finansiering

Finansiering är en förutsättning för att kunna utveckla och driva ett företag. Vi kan bistå med att hitta rätt, att tipsa om olika utlysningar och även fungera som ett bollplan ...

Läs mer

Coworking space Workflow

Vill du hyra kontorsplats i en kreativ miljö? Då är Workflow något för dig. Vårt coworking space i byggnaden Dalarna Science Park i Borlänge.

Läs mer

27

Sep

Forskarlunch

Lysande idéer med solen som katalysator. Solenergi är hett! Möt forskare och ta del av det senaste inom solenergiforskningen på Högskolan Dalarna under forskarlunch.

Drömmen gick i uppfyllelse!

Många utmaningar på vägen, självklart! Men nu har drömmen gått i uppfyllelse! Skandinaviens enda anläggning i sitt slag, öppnade i Främbyområdet i Falun sommaren 2018. Genom processen har Bo-Marcus Lidström fått affärscoachning av Dalarna Science Parks inkubator.

Läs mer

Livsmedelsföretagare i Kina

Nu är femtontalet företag hemma från Kina där de knutit kontakter inom livsmedel. Även sålt och köpt på bl a SIAL m2019, Asiens största livsmedelsmässa. Hundratals möten och många positiva kontakter!

Läs mer