Search

Etablerade företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning, Open Innovation och internationalisering.

Upptäck Open Innovation!

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet.

Läs mer

Workflow

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra en plats eller ha fast kontor. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

Vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Vi erbjuder affärsutveckling inom ett flertal områden. Inkubatorn och Innovation erbjuder dynamiska processer som anpassas efter varje företags utmaningar och behov.

Läs mer

Söker du kontakter ute i världen?

Vi har verktyg och metoder för att arbeta med internationalisering som skapar direkt affärsnytta. Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns tillgängliga för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

09

Apr

Hållbarhetsfrukost - Framtiden är inte sen; utan nu!

Hållbarhetsfrukost under Borlänge Företagardagar. Tillsammans med inkubatorföretaget Helbild Studio vill vi inspirera till hur du kan framtidssäkra dina affärer, driva innovationer och hur vi tillsammans skapar ett hållbart och attraktivt ...

Ett växande besöksmål som smakar mera  

De senaste åren har verksamheten i Kulinariet utvecklats och gått från 4 till 19 anställda. - I och med att företaget växt har det varit nyttigt att lära sig att delegera. Riktigt roligt är också att mellan åren 2014 - 2017 har omsättningen ökat från 8 till 21 miljoner kronor, säger Anders Åkerberg.  

Läs mer

Att arbeta med svenskar; hur är det?

Under hösten har boken ”Working with Swedes” nått bokdiskarna. Den förklarar bland annat hur viktigt möten är för svenskar. Att svenskar till och med har möten för att planera andra möten!

Läs mer