Search

Etablerade företag

För dig som vill jobba med innovativa processer för att utvecklas vidare.
Vi jobbar med innovationsledning och internationalisering.

Upptäck Innovation!

Innovation handlar om så mycket mer än att bara förbättra produkter. Det handlar lika mycket om att förbättra tjänster, processer, kundkontakter och leverantörskedjor. Vi kan inspirera dig att involvera dina medarbetare och andra människor för att ni ska få in ny kompetens och engagemang som utvecklar er verksamhet.

Läs mer

Workflow

WorkFlow är ett co-working space för dig som vill jobba tillsammans med andra. Du kan hyra en plats eller ha fast kontor. Självklart ingår fritt WiFi och kaffe!

Läs mer

Vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Vi erbjuder affärsutveckling inom ett flertal områden. Inkubatorn och Innovation erbjuder dynamiska processer som anpassas efter varje företags utmaningar och behov.

Läs mer

Söker du kontakter ute i världen?

Vi har verktyg och metoder för att arbeta med internationalisering som skapar direkt affärsnytta. Värdefulla internationella kontakter och nätverk finns tillgängliga för företag som vill utvecklas på en global marknad.

Läs mer

28

Maj

Har du en ide? Kom och utmana din affärsidé

Vill du lära dig hur du utvecklar idéer för att skapa ett värde för kundens behov? Kom och utmana din idé tillsammans med oss!

Internationellt samarbete främjar resurseffektivitet och kreativ utveckling

Dalarna Science Park är nya medlemmar i den internationella branschorganisationen IASP.

Läs mer

Kina i fokus för 15-talet svenska företag

Just nu är ett drygt 15-tal svenska företag på väg till Shandon, Yanzhou samt Shanghai, Kina. Fokus är livsmedel och målsättningen att både knyta kontakter och sälja samt köpa produkter. Företagen har deltagit i en process för att testa import, prova sitt varumärke osv. hela Sverige är representerat.  

Läs mer