Search

Om oss

Om oss

Dalarna Science Park är innovationsarenan som stödjer utveckling av talangfulla människor och företag med ambitioner. Genom en modern och kreativ miljö där nya ideér och erfarenheter möts, skapas innovativt företagande och hållbar utveckling. Dalarna Science Park får människor att tänka nytt, skapa och utvecklas.

Vi har arbetat med innovation och entreprenörskap sedan 1987, vilket har gett oss en långsiktig och brett förankrad regional plattform. Vi har tillgång till bred erfarenhet och kompetens i vår egen organisation och omger oss av ett gediget nätverk av kvalificerade resurspersoner. Vi skapar utveckling genom motiverande möten, inspirerande miljöer, effektiva processer och värdefulla nätverk.

Vi är en rörlig och anpassningsbar organisation som ständigt förändras för att anta nya utmaningar och projekt.

Vad är egentligen en Science Park?

Science parks är stimulerande och utvecklande miljöer som erbjuder kunskapsintensiva tillväxtföretag infrastruktur, nätverk och affärsutveckling. En science park kan beskrivas som en mötesplats mellan människor, idéer, kunskap och kreativitet samt utgör ofta en plattform för större innovations- och utvecklingsprojekt.

Dalarna Science Park är medlem i SISP – Swedish Incubators and Science Parks.