Dalarnas innovationspanel #1 2022

Dalarnas innovationspanel #1 2022

Nu är det dags för en ny omgång av Dalarnas innovationspanel!

Delta i Dalarnas innovationspanel #1 2022

Med hjälp av dig vill vi ta tempen på vårt län. Vart är vi på väg? Vilka utmaningar står vi inför och vilka möjligheter väntar runt hörnet?

Vår framtida tillväxt är beroende av att vi alla samarbetar och Dalarna Science Park är väldigt nyfikna på vilka tankar du har kring Dalarna, vad vi bör satsa på och hur ni ser att vi ska stärka Dalarna idag och i framtiden? Vi vill veta vilka idéer som finns därute som kan bli nästa svenska exportsuccé! Vilka krafter som gömmer sig i vårt vackra landskap som kan bygga morgondagens teknologi och sätta Dalarna på världskartan? Därför har vi startar Dalarnas innovationspanel.

Syftet med panelen är att kunna fånga svar på frågor om vår gemensamma framtid i vårt län. Dalarnas innovationspanel ska bestå av alla som känner sig manade att genom sina svar bidra till en starkare och växande region. Det spelar med andra ord inte någon roll om du är student eller landshövding. Alla svar är lika viktiga.

Nedan hittar du en länk till frågorna, enkla att svara på!

Vi hoppas att vi ska få så många svar som möjligt så att vi kan utläsa trender och tendenser. Och vi lovar att som tack för din medverkan kommunicera resultatet av frågorna i väl valda kanaler. Tillsammans ska vi ta pulsen på Dalarna.  Stort tack på förhand för att du tar dig tid och bidrar. obs! Dina svar är helt anonyma.

Christina Sjöberg

Chef kommunikation

070-352 31 98